• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andreea Esca, despre gestul frumos al Papei Francisc pentru copiii bolnavi din România. Pur și simplu s-a transformat

Andreea Esca, despre gestul frumos al Papei Francisc pentru copiii bolnavi din România. Pur și simplu s-a transformat

Andreea Esca, despre gestul frumos al Papei Francisc pentru copiii bolnavi din România. Pur și simplu s-a transformat

Andreea Esca s-a aflat printre jurnaliștii acreditați să acopere meditic vizita Papei Francisc în România. Prezentatoarea Știrilor PRO TV dezvăluie ce impresie i-a lăsat Papa Francisc.

Andreea Esca a călătorit în avionul care l-a adus pe Suveranul Pontif la București, la 31 mai 2019. Jurnalista a avut asupra ei câteva fotografii printate, imagini ale unor copii bolnavi din România. Prezentatoarea Știrilor PRO TV le primise cu o zi înainte de plecare de la părinții micuților. Ei sperau ca Papa Francisc să le ofere binecuvântarea sa, fiindcă se aflau în mare suferință.

Andreea Esca le-a promis că va duce mesajul lor mai departe, în momentul în care va da ochii cu Suveranul Pontif. Iar Papa Francisc a avut o reacție surprinzătoare.

FOTO: stirileprotv.ro

„În momentul în care i-am dat aceste fotografii, pur și simplu s-a transformat. Simțeai că înțelege că e vorba despre ceva foarte grav, foarte serios, și s-a concentrat. N-a fost ca și cum ar fi făcut o cruce deasupra unor fotografii și asta e. Adică chiar simțeai că se gândea la copiii aceia și că se ruga pentru ei”, a dezvăluit Andreea Esca la Vorbește lumea.

Andreea Esca: „Papa Francisc, acel bunic pe care și l-ar dori toată lumea”

Prezentatoarea Știrilor PRO TV a fost impresionată de personalitatea Papei Francisc, pe care îl consideră un om extrem de bun și un papă modern. 

„Cred că toată lumea îl percepe ca un om extrem de bun. Se vede că e un om bun. E acel bunic pe care și l-ar dori toată lumea. A păstrat copilul din el... are ceva jucăuș în priviri. Sunt convinsă că a fost un copil care făcea tot felul de năzbâtii. Și este un papă extrem de modern, este foarte deschis. Vorbește despre niște lucruri despre care nu se vorbea, sub nicio formă, până acum la Vatican. Erau subiecte tabu”, a dezvăluit Andreea Esca.

Citește și: Papa Francisc, despre românii plecați la muncă peste hotare: „Ruperea nu e un lucru bun”

Andreea Esca a dat detalii puțin știute despre rutina zilnică a Suveranului Pontif. „Papa Francisc se trezește la 4 dimineața”. Vezi mai multe detalii în video-ul de mai jos!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni