• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andreea Ibacka, despre botezul lui Tiago. „Am avut patru generații din familia noastră prezente la eveniment”

Andreea Ibacka, despre botezul lui Tiago. „Am avut patru generații din familia noastră prezente la eveniment”

Actrița Andreea Ibacka a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a povestit despre botezului fiului Tiago. Soția lui Cabral Ibacka a dat detalii și despre incendiul care a izbucnit în curtea unor vecini, în ziua petrecerii. 

„A fost, la fel ca și botezul lui Namiko, cea mai frumoasă zi din viața mea. M-am bucurat că am avut patru generații din familia noastră prezente la eveniment. Chiar și bunicii și străbunicii au petrecut alături de noi”, a spus Andreea. 

Actrița a povestit și despre organizarea petrecerii, care s-a desfășurat în curtea casei lor. 

„Treaba asta cu botezul acasă, cu garden party, așa cum ne-am dorit noi, este până la urmă ca mersul cu rulota. Pentru noi a fost bine, pentru că ne-am dorit ca cele mai frumoase momente să se întâmple în locul nostru preferat”.

„Vecinii noștri au făcut un grătar, „mai nereușit”.  A fost un incediu în toată regula. Cel mai importat este că nimeni nu a fost rănit. Au fost doar câteva pagube materiale”. 

Vorbind despre cum au procedat după izbucnirea incendiului în curtea veninilor, Andreea a menționat că soțul ei „a fost omul momentului”. 

„Am spus și pe Instagram: dacă vine sfârșitul lumii îmi doresc să-l petrec alături de el, în primul rând pentru că este soțul meu și îl iubesc, iar în al doilea rând pentru că sunt cele mai mari șanse pentru ca alături de el să scap...de sfârșitul lumii.

Chiar este foarte organizat., calm. A mutat mașini, rulote, a evacuat oameni, câini...ce a prins acolo, a mufat furtunul, a udat gardul, garajul”. 


Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni