• Emisiuni
  • La Măruță
  • Anghel Damian, viața din spatele scenei. Ce spune despre relația sa cu Lia Bugnar

Anghel Damian, viața din spatele scenei. Ce spune despre relația sa cu Lia Bugnar

Anghel Damian, scenaristul serialului Vlad, a fost invitat astăzi în platoul La Măruță, unde a povestit despre activitatea profesională, dar și despre viața personală. 

Cineastul a mărturisit că perioada în care a scris scenariul pentru sezonul final la Vlad a fost desptul de stresantă. 

„A fost o presiune, pentru că atunci când ești într-un serial de o asemenea anvergură, nu te gândești niciodată: bă, la un moment dat o să fie un sfârșit, pentru că povestea merge, încerci să o complici. Și la un moment dat într-adevăr e finalul acela. E ca în viață, la un moment dat se termină și nu-ți vine să crezi. Trebuie să fii foarte atent, pentru că sunt atâtea povești, atâtea personaje, nu știi niciodată cum sunt atașamentele telespectatorilor față de cine, cum, în ce fel...Responsabilitatea este în mâinile tale.”

Anghel Damina a vorbit și despre părinții săi care sunt, la fel ca el, legați de lumea filmului. Mama, Anca Damian, este operatoare de imagine, producătoare, scenaristă și regizoare, iar tatăl, Laurențiu Damian, este regizor, scenarist și profesor la UNATC. 

„Am avut așa o discuți cu maică-mea și a avut un șoc. La un moment dat îi zic: Mamă, eu mă bucur pentru tine, dar dacă ei un premiu așa foarte mare, pe mine asta chiar mă încurcă personal..., a spus Anghel glumind. 

Anghel Damian a vorbit și despre Lia Bugnar, partenera lui de viață. 

„În principal, scriem împreună cam tot de scriem. Și ea acum scrie la Vlad. Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni