Anna Lesko, apariție incendiară la “Vorbește lumea”

03 Noiembrie 2020, 14:58

Citeste mai mult despre: Anna Lesko, aparitie sexy, Vorbeste lumea,
Autor: Alina Popa

Anna Lesko a fost invitată în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, alături de Anda Adam. Cele două artiste au vorbit despre experiența “Ferma. Orășeni vs. Săteni”, prietenia pe care au legat-o pe parcursul emisiunii, dar și cum s-au luptat cu dorul de copiii lor.

Anna Lesko a atras toate privirile cu ținuta sa sexy. Vedeta a purtat o rochie extrem de scurtă, decupată în zona coapsei, care lăsa la vedere faptul că artista nu purta lenjerie intimă. 

Atunci când a revăzut imaginile cu ea din “Ferma. Orășeni vs. Săteni”, Anna Lesko a izbucnit în plâns și a vorbit despre perioada în care a stat departe de fiul ei, Adam.

“Ferma este o experiență de neuitat și am acumulat o sumedenie de emoții acolo. Mereu când am fost departe de Adam am ținut legătura cu el prin telefon, ne vedeam, vorbeam ceva scurt cât să îi aud vocișoara aia și să mă întrebe ceva în rusă. Să-mi zică ceva, dacă-l doare ceva, dacă are nevoie de ceva. Dacă a mâncat bine (…) Dar cred că mamele înțeleg ce zic”, a spus printre lacrimi Anna Lesko. 

La final, în platou și-au făcut apariția Costi Ioniță, Cream, Minodora și Emy. Alături de Anna Lesko și Adam Adam, aceștia au cântat melodia “Reginele”.

Vezi mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies