Anna Lesko, o femeie puternică. Ce nu ar tolera niciodată la un bărbat?

16 Februarie 2022, 16:21

Anna Lesko, una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc, a fost astăzi la Vorbește lumea și a mărturisit cu naturalețe că este o femeie exemplu, independentă, sexy și asumată. 

Mai mult de atât, artista a mai afirmat că nu se ferește deloc să fie “femeie de casă” atât timp cât se îngrijește îndeajuns! Și chiar așa este! Vedeta arată impecabil de fiecare dată.

Vedeta a mai spus că nu are o femeie care să se ocupe de curățenia în casă: “Nu aş putea suporta aşa ceva! Doar eu ştiu cum se face cu adevărat curățenie. Decât să stau să explic exact ce vreau, mai bine fac singură, înțelegi? (...) Copilul meu e la fel. E foarte ordonat. Am convingerea că Adam va fi un bărbat care va şti ce e de făcut în casă”.

Apoi, Adela Popescu a întrebat-o pe Anna Lesko ce înseamnă pentru ea bărbatul perfect. “Am fost trei la părinți și se obișnuia ca femeia să preia toate greutățile bărbaților. Mie mi-e greu acum să zic ce înseamnă pentru mine bărbatul perfect. Și asta pentru că știu să fac o grămadă de lucruri în locul lui. Am foarte multe responsabilități. Deci clar mă obosește să îi spun ce are de făcut! Dar cel mai important e să nu mă mintă! Ăsta e un aspect foarte important! Eu pot suporta multe lucruri și pot înțelege foarte multe. Orice putem bricola pe adevăr, oricât de crunt ar putea fi el, repet, nimic nu poate fi mai dureros decât minciuna sfruntată”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies