• PRO TV
  • Anne Heche, în comă după un accident de mașină. Actrița americană se află în stare critică

Anne Heche, în comă după un accident de mașină. Actrița americană se află în stare critică

Anne Heche, în comă după un accident de mașină. Actrița americană se află în stare critică

Actrița din celebrul film „Donnie Brasco” se află în spital după ce a suferit un accident grav de mașină în urmă cu patru zile.

 

Anne Heche, cunoscută pentru rolurile din filmele „Donnie Brasco” (1997) şi „I Know What You Did Last Summer” (1997) a suferit, săptămâna trecută, un accident grav de mașină. Vedeta se afla într-un cartier din Los Angeles, atunci când a scăpat controlul automobilului în care se afla.

Purtătorul ei de cuvânt a anunțat, recent, că aceasta se află într-o stare critică și că este, de asemenea, conectată la un aparat de respirat.

„În weekend, un reprezentant a declarat că Anne era în stare stabilă, dar că informaţiile erau inexacte. Ea a rămas întotdeauna în stare critică, intrând în comă în urma accidentului”, a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt al actriței.

Cauza accidentului este în curs de investigare

Potrivit poliției locale, actrița americană, în vârstă de 53 de ani, nu a mai ținut controlul volanului și s-a izbit de o casă care se afla în zonă. Imobilul a luat foc, iar vedeta s-a ales cu răni extrem de grave, motiv pentru care se află acum conectată la aparate.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a confirmat faptul că circumstanțele tragicului accident se află în aceste momente în curs de investigare.

„În acest moment, ea se află într-o stare critică”, a spus el pentru Reuters într-un mesaj, adăugând că Heche „are leziuni pulmonare semnificative care necesită ventilaţie mecanică şi arsuri care necesită intervenţie chirurgicală”, a declarat Michael McConnell, membru al companiei Zero Gravity Management care o reprezintă.

Sursă foto: Anne Heche/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni