• PRO TV
  • Antonia, imagine rara alaturi de mama si fiul ei. Poza a in care diferenta de varsta dintre cele doua este insesizabila

Antonia, imagine rara alaturi de mama si fiul ei. Poza a in care diferenta de varsta dintre cele doua este insesizabila

Antonia, imagine rara alaturi de mama si fiul ei. Poza a in care diferenta de varsta dintre cele doua este insesizabila

Antonia, mama ei Denise Iacobescu si micutul Dominic au aparut impreuna pe Facebook intr-o imagine adorabila, care a strans zeci de mii de like-uri. Ca de obicei, Antonia si Denise arata mai degraba ca doua surori decat ca mama si fiica.

Imbracata dupa ultimele tendinte, intr-o rochie alba tricotata, mulata pe silueta ei perfecta, Antonia pare sora geamana a mamei sale, care este la fel de cool ca si cantareata. Denise a pozat fericita cu nepotelul sau in brate. Fotografia inedita a impresionat-o si pe Andreea Esca: vedeta PRO TV nu s-a putut abtine si a dat un like :)

Intr-o alta imagine postata de Antonia, Denise apare alaturi de fiica Antoniei din prima casnicie, Maya. 

 
 

Antonia a spus, mai demult, ca ii este recunoascatoare mamei sale pentru ca i-a mostenit trasaturile frumoase.

"Mama mi-a spus intotdeauna sa am grija de tenul meu, sa ma demachiez inainte sa ma culc, pentru ca aveam obiceiul sa ma culc machiata si imi spunea: "Te rog, nu mai face din astea!" Nu am un ritual special de infrumusetare, folosesc crema demachianta si atata! Imi mai spunea sa ma spal pe dinti mereu, sa am grija de dintii mei!", spunea Antonia intr-un interviu pentru perfecte.ro.

Si fanii au remarcat cate de bine seamana Antonia cu mama sa. "WoW!!!! Ce bine arata mama ta!!!! Ai avut de la cine mosteni frumusetea, iar Dominic si Maia si ei au cu cine semana!!!", i-a scris o admiratoare pe Facebook. "Esti sigura ca nu sunteti surori?", "Acum inteleg de ce esti perfecta", "Perfectiunea intr-o poza", sunt doar o parte dintre comentariile fanilor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni