• PRO TV
  • La nivel național, aproape 3 milioane de români au trăit emoțiile echipei naționale din fața televizoarelor 

La nivel național, aproape 3 milioane de români au trăit emoțiile echipei naționale din fața televizoarelor 

La nivel național, aproape 3 milioane de români au trăit emoțiile echipei naționale din fața televizoarelor 

Marți seara, echipa națională a României, condusă de Cosmin Contra, a întâlnit echipa națională a Norvegiei, sub privirile celor 30.000 copii din tribune care s-au bucurat de fotbal și i-au încurajat pe jucători pe întrega durata a partidei. 

Rezultatul final a fost 1 – 1, scor care reduce șansele României de a se califica la EURO 2020. În urma acestei remize, echipa națională rămâne pe locul 3 în grupa de calificare și are nevoie de minimum 4 puncte din partidele cu Suedia și Spania pentru a spera la o calificare, in extremis. 

La finalul meciului, Cosmin Contra a menționat că atmosfera a fost una extaordinară pe stadion: ”Nu avem cum să trecem peste atmosferă, doresc din toată inima să le mulțumesc copiilor. Am avut lacrimi în ochi pentru că un stadion cu 30.000 de copii la un meci decisiv nu e ușor și m-a atins la inimă și pe mine, și pe băieți
.
Antrenorul a comentat și despre șansele echipei naționale de calificare: ”Contează că suntem în cărți: batem Suedia, facem un punct în Spania și mergem la EURO”.

Echipa națională a fost susținută de întreaga Românie pe parcursul partidei! 

Meciul dintre România și Norvegia a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și național! La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 19.0 puncte de rating și 51.6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 6.4 puncte de rating și 17.2% share.

La nivel național, aproape 3 milioane de români au trăit emoțiile echipei naționale din fața televizoarelor, iar în minutul de aur de la 21:59, aproape 3.2 milioane de români urmăreau PRO TV.

Pe pagina de Facebook Sport.ro, partida a fost comentată de Mihai Bobonete, actorul din serialul Las Fierbinți și Florin Calinescu, juratul de la Românii au Talent. Comentariile savuroase oferite de cei doi în timp real au fost urmărite de peste 700.000 de internauți, aproximativ 10.000 de oameni au interacționat LIVE, iar peste 600 au redistribuit postarea. 

 

Toată România vede România! Bucurați-vă de fotbal!

Vezi si Dorel și Giani au meci demonstrativ


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni