• PRO TV
  • Ari Boulogne, pretinsul fiu al lui Alain Delon, a avut o viață chinuită. De ce l-a evitat actorul francez

Ari Boulogne, pretinsul fiu al lui Alain Delon, a avut o viață chinuită. De ce l-a evitat actorul francez

Ari Boulogne, pretinsul fiu al lui Alain Delon, a avut o viață chinuită. De ce l-a evitat actorul francez

Ari Boulogne, fotograful francez care a pretins toată viața că e fiul lui Alain Delon, nu a mai apucat să-și vadă visul cu ochii: a murit înainte de a putea dovedi că e fiul marelui actor francez. Ce viață chinuită a avut fiul cântăreței Nico!

Ari Boulogne, născut Christian Aaron Päffgen, s-a stins din viață la 60 de ani, în locuința sa din Paris. Bărbatul de 60 de ani a pretins că e fiul lui Alain Delon, însă starul francez nici nu a vrut să audă de el.

Părăsită de Alain Delon în 1963, Christa Päffgen (Nico) s-a trezit în postura de mamă singură, cu o carieră muzicală în plin avânt. Conștientă că nu-l poate crește singură, Nico l-a plasat pe Aaron în grija mamei lui Alain Delon, Edith Boulogne.

Anii în care s-a aflat în grija „bunicii” au fost pentru Ari Boulogne o perioadă de veritabilă „spălare a creierului”. Într-un episod al emisiunii Tout le monde en parle (2001), Ari Boulogne a vorbit despre cea mai grea parte a vieții sale.

La vârsta de 6 ani, de teama unei răpiri, bunicii l-au internat într-un așezămât catolic, fără să-i spună mamei lui. Era o instituție catolică, riguroasă, unde „pedeapsa corporală era la ordinea zilei. Când vezi că cineva este biciuit până la sânge prin cămașă....”, a dezvăluit Ari.

În tot acest timp, Nico l-a căutat pe Ari și i-a trimis scrisori, însă băiatul nu le primea. În final, Ari a preluat numele bunicului, Boulogne, care e al doilea soț al mamei lui Alain Delon.

Martor la decăderea mamei sale



Tânărul Ari a reîntâlnit-o pe mama sa după 9 ani petrecuți la internat. Nico era complet schimbată și căzuse în patima drogurilor. În emisiunea din 2001, Ari a recunoscut că i-a procurat droguri pentru a-i satisface dependența.  

În final, Nico a murit în 1998, la Ibiza. Avea 50 de ani și a suferit un stop cardiac în timp ce se deplasa cu bicicleta. În cădere s-a lovit la cap, iar hemoragia masivă pe care a suferit-o i-a fost fatală.

Ari Boulogne, copilul secret 

Pretinsul fiu al lui Alain Delon a povestit cum în copilărie l-a cunoscut pe Anthony Delon, fiul oficial al actorului cu actrița Nathalie Barthelemy (Delon). Băiatul, care era cu doi ani mai mic decât Ari, se juca cu jucăriile lui și întreba mereu ale cui sunt. 

I se spunea că sunt jucăriile copilului măcelarului. Da, așa i se spunea”, a mărturisit Ari Boulogne. Thierry Ardisson, prezentatorul emisiunii, a înțeles pe loc că el nu trebuia să fie expus lumii, mai ales familiei oficiale a actorului.

Deci, erați copilul secret...”, a spus realizatorul TV. „Mai mult decât copilul secret, eram copilul din dulap”, a răspuns Ari Boulogne.

Ari a dat nas în nas cu Alain Delon la înmormântarea tatălui său adoptiv, bunicul Boulogne. Atunci, starul francez i-a spus de ce nu îl recunoaște ca fiu. 

Ești amicul meu. Ești amicul meu. Dar îți spun ceva: nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu ești fiul meu. Nu vei fi niciodată fiul meu. Doar m-am culcat cu mama ta o dată”, ar fi spus Alain Delon.

Ari Boulogne, care a susținut încă de la vârsta de 18 ani că e fiul ilegitim al lui Alain Delon, a fost descoperit decedat în apartamentul său din Paris, în noaptea de 19-20 mai 2023. Avea doi copii și relație cu femeie de 58 de ani. Partenera sa de viață a fost cea care l-a descoperit mort în casă, când s-a întors dintr-o vacanță cu fiul ei. 

Conform declarațiilor poliției, citate de ziarul Le Parisien, Ari Boulogne era într-o stare avansată de descompunere.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni