• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Bănel Nicoliță, adevărul despre divorț. “A fost cel mai greu moment din viața mea”

Bănel Nicoliță, adevărul despre divorț. “A fost cel mai greu moment din viața mea”

Bănel Nicoliță continuă seria dezvăluirilor, în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”. După ce a oferit detalii despre copilăria chinuită, ne-a prezentat casa din Făurei, dar și pe mama sa, Bănel a deschis un subiect încă sensibil pentru el. Este vorba despre divorțul de Cristina, mama celor două fete ale fostului fotbalist.

Mâhnit, Bănel a declarat că divorțul a fost cel mai greu moment din viața sa și că nici la trei ani de la separarea de Cristina nu s-a putut obișnui cu ideea. 

“A fost cel mai greu moment din viața mea și nu-mi este ușor nici acum. După trei ani de zile în care trebuie să mă obișnuiesc... să merg să-mi văd copiii când pot. Nu mai e același lucru să stai zi de zi cu copiii, să vezi cum cresc. Dar asta e viața! Cea mai mare bucurie a mea și vă spun sincer este că nu am plecat pentru altcineva sau să-mi las familia. A fost doar fotbalul, pentru că nu ne-am înțeles la subiectul ăsta și atunci am ajuns la divorț”, a mărturisit Bănel, făcând referire la problemele care au apărut în familia sa după ce a început să investească bani la echipa de fotbal din Făurei.

Bănel și Cristina s-au căsătorit în luna iunie a anului 2014, la Brăila. Ei au împreună două fetițe, Amalia și Natalia. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe când brăileanca studia la Finanțe și Bănci, iar Nicoliță evolua la Steaua. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni