Bănel Nicoliță, adevărul despre divorț. “A fost cel mai greu moment din viața mea”

29 Octombrie 2020, 13:56

Autor: Alina Popa

Bănel Nicoliță continuă seria dezvăluirilor, în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”. După ce a oferit detalii despre copilăria chinuită, ne-a prezentat casa din Făurei, dar și pe mama sa, Bănel a deschis un subiect încă sensibil pentru el. Este vorba despre divorțul de Cristina, mama celor două fete ale fostului fotbalist.

Mâhnit, Bănel a declarat că divorțul a fost cel mai greu moment din viața sa și că nici la trei ani de la separarea de Cristina nu s-a putut obișnui cu ideea. 

“A fost cel mai greu moment din viața mea și nu-mi este ușor nici acum. După trei ani de zile în care trebuie să mă obișnuiesc... să merg să-mi văd copiii când pot. Nu mai e același lucru să stai zi de zi cu copiii, să vezi cum cresc. Dar asta e viața! Cea mai mare bucurie a mea și vă spun sincer este că nu am plecat pentru altcineva sau să-mi las familia. A fost doar fotbalul, pentru că nu ne-am înțeles la subiectul ăsta și atunci am ajuns la divorț”, a mărturisit Bănel, făcând referire la problemele care au apărut în familia sa după ce a început să investească bani la echipa de fotbal din Făurei.

Bănel și Cristina s-au căsătorit în luna iunie a anului 2014, la Brăila. Ei au împreună două fetițe, Amalia și Natalia. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe când brăileanca studia la Finanțe și Bănci, iar Nicoliță evolua la Steaua. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies