• Emisiuni
  • La Măruță
  • Bani furati, frustrari si certuri monstruoase. Adevarul despre destramarea trupei Akcent

Bani furati, frustrari si certuri monstruoase. Adevarul despre destramarea trupei Akcent

Bani furati, frustrari si certuri monstruoase. Adevarul despre destramarea trupei Akcent

Trupa Akcent s-a destramat pentru ca Adrian Sina voia mai multi bani, sustin Sorin Brotnei si Mihai Gruia.

Adrian Sina a anuntat ruptura trupei pe Facebook:

"Ultimii 14 ani au fost o particica de Rai. Am avut sansa unica sa vizitam locuri pe care doar le-am visat, sa cunoastem oameni minunati din intreaga lume, am invatat sa va respectam pe voi, fanii, si sa cantam in fata celor mai buni prieteni pe care ni i-am imaginat. Vreau sa auziti de la mine asta: Akcent incepe un nou capitol, intr-o noua formula si voi continua sa va surprind cu melodii si interpretari noi".

Despartirea a fost confirmata de Sorin Brotnei:

"In Akcent sunt, intr-adevar, probleme. Noi avem contract cu casa de discuri pana in luna decembrie. Avocatii nostri se ocupa acum de asta", a spus Sorin Brotnei, in direct, "La Maruta", emisiune difuzata de luni pana vineri, de la 17.30, la ProTV.

Impreuna cu colegul sau de trupa Mihai Gruia, Sorin a incercat sa lamureasca situatia actuala a trupei Akcent si a dezvaluit care a fost marul discordiei.

"Noi nu am fi aparut sa dam explicatii daca el nu ar fi facut anumite declaratii. El a avut un proiect solo, in care noi l-am sprijinit 100%. Sorin i-a facut sedintele foto. El nu a fost multumit, a vrut mai mult. Proiectul lui solo nu a avut succesul scontat si de aceea a fost nemultumit", a afirmat Mihai Gruia.

"Bineinteles ca totul a pornit de la bani. Noi avem un e-mail de la el in care el ne spunea ca vrea sa castige mai multi bani si daca nu ne convine putem sa plecam", au mai povestit ei. "Noi imparteam castigurile la 5. Dupa plecarea lui Marius Nedelcu, Adrian a primit si partea aceasta, deci castiga dublu. Noi nu am avut nimic impotriva", au punctat cei doi.

"Am crezut ca totul merge bine, aveam planuri si pentru Revelion anul acesta. Noi suntem sub contract cu casa de discuri pana in 2014." (...) Noi ne simtim tradati si frustrati. Nu este normal sa muncim 13 ani si sa nu primim nicio explicatie", au mai spus "La Maruta" Mihai Gruia si Sorin Brotnei.

"Cei care cheama trupa Akcent la concerte trebuie sa aiba grija, pentru ca va avea loc un proces. Nu este el producatorul. Nu a stat el sa faca piesele singur si noi ne distram pe undeva, pe la munte, timp de 13 ani", au atentionat Mihai si Sorin.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni