• PRO TV
  • Barbatul care a fost la medic pentru a trata o gripa, a sfarsit prin a avea toate membrele sale amputate

Barbatul care a fost la medic pentru a trata o gripa, a sfarsit prin a avea toate membrele sale amputate

Barbatul care a fost la medic pentru a trata o gripa, a sfarsit prin a avea toate membrele sale amputate

Alex Lewis a fost un barbat perfect sanatos inainte de a fi lovit cu o "raceala comuna". 

De fapt, atat de sanatos, incat in momentul in care gripa s-a intensificat, a refuzat sa solicite asistenta medicala. Dupa doua saptamani, raceala s-a agravat, iar Alex a fost internat la spital, urmand o interventie chirurgicala de salvare. 

"Ceea ce am crezut ca este doar o simpla raceala, s-a transformat intr-o gripa, iar apoi intr-o infectie Strep A. Nu aveam nici o ideea ce inseamna, iar doua saptamani mai tarziu medicii mi-au zis ca trebuie sa imi amputeze mainile si picioarele. Sase luni mai tarziu de stat in spital, m-am trezit cu desfigurare faciala.", a declarat barbatul. 

Alex a suferit o infectie streptococica care a provocat otravirea sangelui si disfunctii ale organelor. A fost o conditie care aproape i-a adus moartea. 


Sursa: Viral Thread

La 10 zile dupa ce s-a simtit bolnav, Alex a intrat in coma. Pentru a opri raspandirea infectiei, medicii nu au avut de ales, decat sa ii amputeze ambele picioare de la coapse, bratele si o parte a fetei. 

Deodata, viata activa a lui Alex se prabusea in jurul lui. Acum, complet imobilizat, se confrunta cu un viitor sumbru. Dar, din fericire, perspectiva lui extrem de optimista si dragostea sotiei sale si a fiului lor cel mic, a reusit sa-l ajute sa vada o lumina la sfarsitul a ceea ce ar fi trebuit sa fie un tunel foarte intunecat. 

Viata lui poate fi acum diferita, dar Alex nu s-a lasat invins. Are multi sustinatori prin intermediul site-ului unde impartaseste povesti despre provocarile pe care le-a facut, cum ar fi calatoriile cu caiace in Groenlanda si parasutismul. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni