Bebe Cotimanis joaca in "Pariu cu viata". Serialul difuzat de ProTV a fost din nou lider de audienta

21 Martie 2013, 16:08


	Bebe Cotimanis joaca in "Pariu cu viata". Serialul difuzat de ProTV a fost din nou lider de audienta

In sezonul 4, Constantin Cotimanis, Bebe Cotimanis pentru cunoscuti, se alatura distributiei serialului “Pariu cu viata”, difuzat in fiecare miercuri, de la 21.30, la PRO TV, cu un personaj care se intersecteaza cu trupa Lala Band.

Actorul pe care telespectatorii l-au urmarit in “Lacrimi de iubire” si “Daria, iubirea mea”, difuzate acasa, revine in productiile de televiziune cu rolul din “Pariu cu viata” de la PRO TV, unde il interpreteaza pe tatal unei fane LaLa Band.
Bebe Cotimanis s-a reintors cu mare drag pe platourile de filmare, iar intalnirea cu tinerii din  LaLa Band a fost o adevarata bucurie: “Eu la Buftea nu am cum sa ma simt decat excelent, dat fiind experienta pe care o am acolo, iar intalnirea cu acesti copii a fost extraordinara. Cand dai de atata tinerete si atata talent nu ai cum sa te simti decat bine. Este un serial pe care il urmaresc cu placere atunci cand am timp pentru ca emana optimism si poate fi, lucru rar, in productiile romanesti de dupa ’89, o sageata pozitiva pentru telespectatori”, spune Bebe Cotimanis.

Episodul de aseara din “Pariu cu viata” a debutat cu un moment muzical emotionant realizat de trupa LaLaBand, un tribut adus Micai de la Abracadabra: “Piesa pe care am cantat-o noi se numeste “Candle in the Wind” si face parte din repertoriul lui Elton John. Noi am adaptat-o si i-am adus un omagiu Micai, incercand sa o reamintim in versuri, i-am adus un tribut si in concertele din weekendul trecut”, spune Alina.

Aseara, intre 21.28 - 22.30, PRO TV a fost lider de audienta in randul publicului comercial cu 6.3 puncte de rating si o cota de piata de 13.8 %, urmat de Antena 1 cu 5.9 puncte de rating si o cota de piata de 12.9%. Serialul “Pariu cu viata” de la PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 6.4 puncte de rating si o cota de piata de 12.5%. Si in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, „Pariu cu viata” a fost lider de audienta inregistrand aseara 22.7 puncte de rating si o cota de piata de 45.6%.
 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies