• PRO TV
  • Benny Adegbuyi, principalul susținător al lui Cătălin Moroșanu în "Ferma"

Benny Adegbuyi, principalul susținător al lui Cătălin Moroșanu în "Ferma"

Benny Adegbuyi, principalul susținător al lui Cătălin Moroșanu în "Ferma"

Benny Adegbuyi, fostul lupătător de K1, a fost invitat în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea" și a dezvăluit că este alături de Cătălin Moroșanu în "Ferma".

Înainte de a pleca la Ferma, Cătălin Moroșanu a primit foarte multe sfaturi și încurajări din partea lui Benny.

"I-am zis numai lucruri bune. L-am sfătuit să rămână aceeași persoană pe care o știu, să nu intre în bisericuțe să formeze coaliții. Din câte ce am văzut s-a adaptat foate bine."

Benny a participat, acum trei ani, la Ferma, iar cele mai grele momente au fost că a stat departe de familie, că nu aveau ce să mănânce și că nu avea voie să stea pe telefon. "Cel mai greu este să stai izolat, fără familie. Statul fără telefon este și el un chin și lipsa mâncării." , a spus Benny.

Benny despre Cătălin Moroșanu în Ferma. "Am încredere în Moro, este un tip tare fizic și psihic. Fiind un sportiv, acest lucru l-a ajutat foarte mult pentru că și-a stăpânit nervii într-o oarecare măsură. Este un avantaj foarte bun."

De asemenea, luptătorul a povestit și despre posibilele dezavantaje pe care le are Cătălin: "Din păcate este un tip coleric, iar dacă va fi provocat de cineva ar putea să cedeze. Trebuie să rămână calm."  , a concluzionat Benny.

Ferma este marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni