• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, în aceeași rochie ca a lui Kylie Jenner. Cât costă ținuta Balmain

Bianca Drăgușanu, în aceeași rochie ca a lui Kylie Jenner. Cât costă ținuta Balmain

Bianca Drăgușanu, în aceeași rochie ca a lui Kylie Jenner. Cât costă ținuta Balmain

Au trecut 4 ani de când Balmain a lansat o colecție în colaborare cu popularul brand H&M, dar se pare că rochiile purtate atunci de surorile Kardashian/Jenner au rămas la fel de populare. Cel puțin pentru Bianca Drăgușanu, care și-a făcut recent apariția într-o astfel de ținută la o petrecere mondenă.

Surorile Kardashian/Jenner sunt printre cele mai cunoscute promotoare ale brandului Balmain, cu care adesea colaborează. În plus, acestea sunt bune prietene cu Olivier Rousteing, directorul de creație al casei de modă Balmain. Așa că îi poarta ținutele ori de câte ori au ocazia.

Una dintre rochiile purtate în 2015 de mezina clanului Kardashian/Jenner, Kylie, a fost “scoasă în club” de Bianca Drăgușanu. Deși au siluete diferite, ținuta arată la fel de bine pe amândouă.

Fiind o colaborare cu H&M, rochia nu are un preț chiar atât de mare. Costă “doar” 300 de euro, adică un chilipir atât pentru Kylie, cât și pentru Bianca. Prima a fost desemnată cea mai tânără miliardară care și-a realizat averea pe cont propriu, iar cea de-a doua s-a lăudat de curând cu câștigurile ei la tv. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că încasează circa 10.000 de euro din postările publicitare de pe Instagram (probabil pe lună) și 20.000 de euro de Black Friday.

Într-una dintre cele mai recente postări ale vedetei, Bianca apare într-o rochie asemănătoare cu cea purtată de cea mai cunoscuta dintre surorile Kardashian -  Kim.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni