• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, vizitată de oamenii legii? Motivul pentru care ar fi fost luată la întrebări

Bianca Drăgușanu, vizitată de oamenii legii? Motivul pentru care ar fi fost luată la întrebări

Bianca Drăgușanu, vizitată de oamenii legii? Motivul pentru care ar fi fost luată la întrebări

În urmă cu aproximativ o săptămână, Bianca Drăgușanu a fost în centrul atenției, după ce ar fi fost agresată de Alex Bodi, iubitul ei.

Potrivit presei tabloide, vedeta a fost strânsă de gât în plină stradă de către partenerul ei, iar unul dintre prietenii acestuia a lovit-o cu palma peste cap pe Bianca Drăgușanu. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe internet, însă frumoasa tânără le-a dezvăluit celor de la Playtech că nu a fost vorba de nicio bătaie.

„Nu ne-am bătut. Nu se pune problema de violență. Ne iubim foarte mult și așa suntem noi pasionali”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit sursei citate.

Acum, tot cei de la Playtech anunță că Bianca Drăgușanu a fost vizitată acasă de oamenii legii, care s-au autosesizat după ce au văzut articolele din presă. Vedeta le-a spus și polițiștilor ce l-a zis jurnaliștilor: că nu a fost bătută și că nu are ce plângere să facă pe numele iubitului ei.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Vezi și: Ferma. In plus, episodul 7: Detaliile mai puțin știute despre George Burcea. “A trecut prin momente foarte grele”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni