• PRO TV
  • Björn Ulvaeus, solistul trupei ABBA, a divorțat de soția lui, Lena, după 41 de ani de mariaj

Björn Ulvaeus, solistul trupei ABBA, a divorțat de soția lui, Lena, după 41 de ani de mariaj

Björn Ulvaeus, solistul trupei ABBA, a divorțat de soția lui, Lena, după 41 de ani de mariaj

Despărțire neașteptată pentru Lena și Björn Ulvaeus (ABBA). Cei doi, care au fost căsătoriți 41 de ani, au anunțat la unison că au decis să divorțeze de comun acord.

Björn Ulvaeus (76 de ani) și soția lui, Lena (73 de ani) au emis o declarație comună prin care anunță separarea.

După mulți ani buni și plini de evenimente, am decis să divorțăm. Rămânem prieteni apropiați și buni și vom continua să sărbătorim împreună ziua de naștere a nepoților noștri și alte sărbători de familie”, au declarat cei doi pentru Huffington Post.

Björn Ulvaeus și Lena Kallersjö s-au căsătorit în 1981 și au împreună două fete: Emma (40 de ani) și Anna (35 de ani). Lena, de profesie jurnalistă, a intrat în viața solistului de la ABBA în 1979, la scurt timp după ce artistul a divorțat de colega de trupă Agnetha Fältskog (foto jos).

Cântărețul mai are doi copii, o fată și un băiat, cu prima soție.

Anterior, artistul suedez spunea că s-a îndrăgostit pe loc de Lena, la o petrecere organizată de colegii din trupa ABBA, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad.

Ne-am îndrăgostit fulgerător. Atât de ciudat încât ești burlac timp de o săptămână și apoi te îndrăgostești imediat”, a declarat Ulvaeus.

Anul trecut, trupa ABBA s-a reunit după aproape 40 de ani, pentru un nou album și un turneu muzical. Ei speră să câștige un premiu Grammy.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni