• PRO TV
  • Black Friday 2018: 9 rochii perfecte pentru petrecerea de Crăciun

Black Friday 2018: 9 rochii perfecte pentru petrecerea de Crăciun

Black Friday 2018: 9 rochii perfecte pentru petrecerea de Crăciun

Anul acesta, profită de reducerile speciale de Black Friday, pentru a-ți achiziționa rochia perfectă pentru seara de Crăciun.

De Black Friday 2018, site-ul Answear.ro oferă reduceri de până la 70% la o multitudine de piese vestimentare, din colecția proprie sau din diverse alte colecții apreciate. Pentru că sărbătoarea Crăciunului se apropie, acum este momentul să-ți achiziționezi rochia perfectă de petrecere, la prețuri semnificativ reduse. Iată, mai jos, câteva propuneri speciale.

Rochie multicoloră - 94,90 lei

Modelul din colecția Answear este confecționat din tricot ornamentat, cu fason drept și striații. Materialul de bază este 70% acril, 3% elastan și 27% poliester. 

Rochie animal print - 114,90 lei 

Modelul din colecția Answear este confecționat din țesătură ornamentată, având în compoziție 5% elastan și 95% poliester. Decolteul cu talie, suprapus, îi conferă un aer elegant, perfect pentru o petrecere cu prietenii.

 

Rochie neagră - 129,90 lei

Modelul din colecția Answear este confecționat din țesătură netedă, rochia maxi având o curea atașată și decolteu în V. 

 

Rochie cu dantelă - 159,90 lei

Modelul din colecția Answear este confecționat din țesătură netedă, 18% elastan, 82% poliester, în timp ce căptușeala conține 3% elastan și 97% poliester. Rochia midi are fasonul în cloș.

Rochie Heritage  -  149,90 lei

Rochia midi din colecția Answear este confecționată din țesătură netedă, 97% poliester și 3% elastan, are guler și se încheie cu nasturi

Rochie Watch Me  - 119,90 lei

Rochia din colecția Answear are un model în cloș, confecționat din tricot neted, cu 4% elastan și 96% vâscoză. Mâneca trei sferturi și banda elastică în talie îi conferă un farmec deosebit.

Rochie Secret Garden - 119,90 lei 

Rochia din colecție Medicine are fason în cloș, confecționat din țesătură netedă, din 100% lyocell, și decolteu suprapus. 

 

Rochie Answear - 189,90 lei 

Rochia din colecția Answear este confecționată dintr-un material cu paiete, 100% poliester, având bretele reglabile și încheire cu fermoar.

Rochie Jacqueline de Yong - 99,90 lei

Rochia din colecția Jacqueline de Yong este un model lejer, cu decolteu rotund, confecționat din țesătură netedă, 100% poliester. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni