• PRO TV
  • Black Friday 2020! Smart TV-uri pe care le poți cumpăra cu mai puțin de 2.000 de lei

Black Friday 2020! Smart TV-uri pe care le poți cumpăra cu mai puțin de 2.000 de lei

Black Friday 2020! Smart TV-uri pe care le poți cumpăra cu mai puțin de 2.000 de lei

Black Friday 2020 se apropie cu pași repezi, iar tot mai mulți români se gândesc ce își vor pune în coș în ziua cu cele mai mari reduceri din an.

An de an, printre cele mai vândute produse s-au aflat Smart TV-urile, iar în 2020 cu siguranță acestea vor fi din nou cap de listă, mai ales datorită faptului că foarte multe astfel de device-uri costă mai puțin de 2.000 de lei.

Vă prezentăm mai jos patru Smart TV-uri pe care le poți cumpăra de Black Friday 2020 cu mai puțin de 2.000 de lei:

Televizor LG 49UN71003LB, 123 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED


Televizorul cu 4K real pentru tot ce ai nevoie pentru divertisment! Televizorul UHD LG a fost creat pentru divertisment, aducând tot ce vrei să urmărești la un alt nivel. Fie că este vorba despre filme, sport sau jocuri, conferă imagini 4K real, cu culori vii și detalii fine. Bucură-te de imagini mai pline de realism cu o rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD.

Televizorul poate fi cumpărat de AICI

Televizor Philips 50PUS7805/12, 126 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED


Procesor Philips P5. Indiferent de sursă, întotdeauna perfecțiune! Procesorul Philips P5 Perfect Picture oferă o imagine la fel de superbă precum conținutul care îți place. Detaliile au simțitor mai multă profunzime. Culorile sunt vii, iar tonurile pielii arată natural. Contrastul este atât de clar încât vei simți toate detaliile. Iar mișcarea este atât de lină, încât nu vei pierde niciodată din vedere mingea, indiferent de cât de rapid este jocul.

Televizorul poate fi cumpărat de AICI

Televizor LG 50UN73003LA, 127 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED


Procesor Quad Core 4K! Optimizează tot ceea ce vizionezi! Procesorul elimină zgomotul conținutului video și creează culori și un contrast mai vibrant. Imaginile la rezoluție mică sunt mărite și reproduse aproape la calitate 4K.

Televizorul poate fi cumpărat de AICI

Televizor Philips 50PUS7855/12, 126 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED


Magia Ambilight. Numai de la Philips! Cu Philips Ambilight, fiecare moment este trăit mai intens. LED-urile inteligente de pe marginea televizorului reacționează la acțiunea de pe ecran și emit o lumină învăluitoare care este pur și simplu captivantă. Încearcă-l o data și te vei întreba cum ai putut să te uiți la televizor fără el. 

Dolby Vision și Dolby Atmos. Vizionare și sunet cinematografice! Datorită compatibilității cu sunetul și cu formatele video Dolby premium, conținutul HDR pe care îl urmărești va arăta și va suna glorios și realist. Fie că este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate și culoare care reflectă intențiile inițiale ale regizorului. Și asculți un sunet spațios cu claritate, detalii și profunzime.

Televizorul poate fi cumpărat de AICI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni