• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Bogdan Bolohan, Oana Zara si Mihai Adrian, fosti concurenti Romanii au talent, fac acum parte din echipa show-ului!

Bogdan Bolohan, Oana Zara si Mihai Adrian, fosti concurenti Romanii au talent, fac acum parte din echipa show-ului!

Bogdan Bolohan, Oana Zara si Mihai Adrian, fosti concurenti Romanii au talent, fac acum parte din echipa show-ului!

Romanii au talent pregateste un spectacol incredibil si foarte multe surprize pentru semifinalele LIVE!

Incepand de vinerea aceasta, de la 20:30, semifinalistii Romanii au talent dau testul suprem in fata intregii tari in marile spectacole LIVE! Va fi explozie de energie, frumusete, pasiune, efervescenta si un show memorabil! Cele cinci semifinale sunt tratate ca adevarate finale, numerele concurentilor vor beneficia de elemente spectaculoase de decor, invitati surpriza, mult performance live si instrumente pe scena, totul pentru a reda cat mai bine conceptul unic impus in sezonul #7epic al celui mai tare show de divertisment.

Bogdan Bolohan, finalistul sezonului cinci Romanii au talent, se alatura echipei celui mai tare show de divertisment! Bogdan este coregraful care va conduce baletul emisiunii si lucreaza cu dansatorii din concurs. De asemenea, Oana Zara, finalista sezonului cinci, si Mihai Adrian, finalist in sezonul sase, fac parte din baletul show-ului si sunt pregatiti sa le ofere romanilor un spectacol extraordinar incepand de vineri, 28 aprilie.

Spectacolele LIVE Romanii au talent vor avea si un producator muzical de exceptie, Paul Ilea, care lucreaza indeaproape cu concurentii si se implica in orchestrarea momentelor, pentru a realiza un show absolut. 

Marile spectacole LIVE Romanii au talent vor surprinde romanii cu sase show-uri magistrale si vor aduce in fiecare seara de vineri momente memorabile si distractie la cote maxime.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni