• PRO TV
  • Brad Pitt, asaltat de fani la New York. O femeie din mulțime a reușit cu lejeritate să se pozeze cu celebrul actor

Brad Pitt, asaltat de fani la New York. O femeie din mulțime a reușit cu lejeritate să se pozeze cu celebrul actor

Brad Pitt, asaltat de fani la New York. O femeie din mulțime a reușit cu lejeritate să se pozeze cu celebrul actor

Brad Pitt demonstrează că este un actor adorat de fani, care nu ratează nicio ocazie de a-i cere un autograf. La cea mai recentă apariție în public, la un eveniment din New York, oamenii l-au copleșit cu uralele lor. 

Brad Pitt a participat pe 16 noiembrie, la New York, alături de Margot Robbie, la un eveniment de promovare a dramei „Babylon”, care va fi lansată pe 23 decembrie 2022. A fost vorba de o proiecție în avans a peliculei, după care a urmat o sesiune de întrebări și răspunsuri. 

Actorul în vârstă de 58 de ani a purtat un costum maro și o cămașă albă. Fularul în carouri și ochelarii de soare au fost accesoriile care i-au completat outfitul.

La ieșirea din cinematograful AMC Lincoln Square 13, o mulțime de oameni îl așteptau pe Brad Pitt, în speranța de a obține un autograf sau chiar o fotografie cu el. Fotografii și cameramanii adunați au surprins o femeie, care a reușit cu ușurință să se pozeze cu actorul.  Mulți l-au întrebat imediat: „Cine este această doamnă, Brad?”. (vezi minutul 1.14)



 

Brad Pitt a câștigat 2 premii Oscar, pentru „Once Upon a Time... in Hollywood” (2019) și pentru „12 Years a Slave” (2013). 

Sursă foto: Getty Images
Vezi și: Anghel Damian, spui tot sau îți ia gură foc?


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni