• PRO TV
  • Brazilianul din Plastic, imagine socanta cu pielea cazandu-i de pe fata. La ce tratament si-a supus iar chipul

Brazilianul din Plastic, imagine socanta cu pielea cazandu-i de pe fata. La ce tratament si-a supus iar chipul

Brazilianul din Plastic, imagine socanta cu pielea cazandu-i de pe fata. La ce tratament si-a supus iar chipul

Rodrigo Alves, poreclit Brazilianul din Plastic, s-a supus unui numar impresionant de 51 de interventii estetice. Cea mai recenta dintre ele i-a socat pana si pe cei care il admira.

Dupa ce a fost in Romania si si-a modelat trasaturile faciale la un medic autohton, Rodrigo Alves s-a dus in L.A. Acolo, s-a retras timp de cateva zile intr-un hotel dupa ce s-a supus unui tratament care i-a cauzat caderea pielii.

"La trei zile dupa ce am facut tratamentul cu dioxid de carbon si laser, au inceput efectiv sa-mi cada bucati din fata. Nu am avut voie sa ies deloc la soare pana nu mi s-a vindecat chipul", a explicat brazilianul, care a pus si imagini din perioada problematica.

Desi are 51 de interventii estetice, Rodrigo sustine ca nu este dependent. Ba mai mult, el si-a propus sa nu mai apeleze la bisturiu, incat nasul sau a fost aproape sa cada dupa o operatie esuata.

"Am decis sa apelez la tratamente cosmetice care nu implica operatie sau interventie sub bisturiu. Ultima data, am avut probleme grave la nas. Dar asta nu inseamna ca nu voi incerca sa opresc procesul natural de imbatranire", a spus acesta pentru Daily Mail.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni