Brigitte Pastramă face dezvăluiri șocante, după scandalul cu fiul ei

Brigitte Pastramă face dezvăluiri șocante, după scandalul cu fiul ei

Pe 22 iunie, scandalul dintre Brigitte și fiul său, Robi, erau primele titluri din presă, ale zilei. Dyupă spusele vedei, fiul său ar fi dat o petrecere neanunțată și, după ce a fost dat afară, acesta i-ar fi luat mașina mamei lui și ar fi făcut accident. Mai mult, Brigitte a declarat că fiul ei a și lovit-o.

După mai multe declarații ale tânărului, Brigitte a vorbit despre situația tulburătoare prin care trece fiul ei și, implicit ea: "Sunt anumite persoane care îl inflențează pe fiul meu, cu siguranță. Ceea ce s-a auzit nu sunt zvonuri, sunt realități. Nu vreau să mai continui cu stilul de viață pe care l-am avut de un an, de când m am întors din fermă. Un stil de viață în care să mi fie frică să vin acasă singură. eu am casa în rate, prin bancă. Ceea ce era în casa mea, eu puteam să stau 10 ani în pușcărie și îmi pierdeam și casa. Am fost umulită de multe ori."

În discuție a intervenit și Florin Pastramă, care a declarat că Robi, fiul lui Brigitte, a ascultat de el. "S-a schimbat. A fost ok până în seara cu mașina și cu tot ce s-a întâmplat. Vreau să-i spun lui Robi să-și vadă de treaba lui. Să mă sune pe mine, că-i ofer casa unde am locuit eu, până se rezolvă problemele. Mama mea îl așteaptă cu masa pusă. Nu vrem să-i facem rău."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni