• PRO TV
  • Brigitte Pastramă, reacție acidă la adresa Magdei Vasiliu, după ce aceasta a luat-o peste picior

Brigitte Pastramă, reacție acidă la adresa Magdei Vasiliu, după ce aceasta a luat-o peste picior

Brigitte Pastramă, reacție acidă la adresa Magdei Vasiliu, după ce aceasta a luat-o peste picior

Actuala soție a lui Florin Pastramă a intrat într-o polemică urâtă cu fosta prezentatoare TV Magda Vasiliu. Cele două și-au aruncat cuvinte jignitoare.

Brigitte Pastramă nu rămâne datoare când cineva o critică. Fosta concurentă de la FERMA – Un nou început a reacționat vehement după ce fosta prezentatoare TV Magda Vasiliu a criticat-o dur pe internet.

Hai, fă! Hai, hai în apă, fă! Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului (n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță... Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer ca m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost... Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd”, a scris Magda Vasiliu pe contul ei de socializare.

Magda Vasiliu s-a stabilit în Italia, împreună cu soțul ei, Cosmin Stoian. FOTO: Facebook

Magda Vasiliu a făcut referire și la evenimentele mondene la care a participat și ea de-a lungul carierei, unde nu mergea pentru a părea că face parte dintr-o altă lume decât cea în care trăia.

„Nu cred că m-am dus la mai mult de 3 sau 4 pentru că nu mă regăseam în atmosfera aia falsă, spoită, strălucitoare... Eu nu pot sta cu un pahar în mână, făcând conversație cu persoane care nu mă cunosc decat de la tv și care, în consecință, practic, nu mă cunosc deloc. N-am avut și nu am genți de firmă, pantofi de fitze nici atât, iar pe cârpe nu pun mare preț. Nu sunt genul care să împrumut rochii, să fac aranjamente cu tot felul de designeri doar ca să mă vadă niște străini îmbrăcată conform standardelor lor. Eu am propriile standarde”, a mai spus Magda Vasiliu.

Citește și: Magda Vasiliu, reacție surprinzătoare față de dezbaterea dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu



Brigitte Pastramă a reacționat la câteva zile distanță, cu un mesaj dur adresat Magdei Vasiliu.

„Dragă Magda Vasiliu, eu, Brigitte Pastramă pe care o consideri penibilă, nu am împrumutat niciodată rochii de nici unde, pentru nici un eveniment monden, și-mi plac enorm de mult evenimentele cu ștaif. Și eu, și soțul meu, ne permitem să ne îmbrăcăm și încălțăm, și chiar să organizăm o nunta de peste 100.000 €. Uneori opulența chiar nu este falsă, așa cum crezi. 

Citește și: VIDEO Cum arată apartamentul de lux pe care îl deține Brigitte în Mamaia

Și poate proștii ăia așa cum ne numești mai au terminat și o facultate, gen dreptul - Florin sau vreo două - eu... Îți sugerez înainte să arunci cu apelative gratuite, să te documentezi măcar puțin. Deoarece este posibil uneori să cazi chiar tu în penibil”, i-a răspuns Brigitte Pastramă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni