• PRO TV
  • Cadourile bizare primite de Ducele si Ducesa de Sussex. Ce le-au oferit invitatii

Cadourile bizare primite de Ducele si Ducesa de Sussex. Ce le-au oferit invitatii

Cadourile bizare primite de Ducele si Ducesa de Sussex. Ce le-au oferit invitatii

Catalogate de numeroase publicatii drept minunate, dar ciudate in egala masura, cadourile primite de noii Duci de Sussex au starnit curiozitatea fanilor cuplului.

Nunta istorica a fost dezbatuta si analizata in amanunt, iar cadourile nu au ramas inafara discutiilor de acest gen. Pe langa York Cottage, casa din Sandringham, oferita cuplului de Regina, cei doi au primit numeroase daruri iesite din comun.

Gradina Zoologica din Taronga, Sydney, a numit doi pui de koala...Harry si Meghan, in cinstea lor.

Malcolm Turnbull, prim ministrul Australiei, le-a oferit doua palarii Akubra, asortate, despre care se spune ca reprezinta ,,cel mai australian cadou". Acesta a facut, in cinstea celor doi, donatii in valoare de 10, 000$.

Meghan si Harry au mai primit un set S.T Dupont, cunoscut ca fiind o adevarata emblema a agentului 007, cel mai celebru detectiv britanic, din partea Presedintelui Frantei, Macron.

Justin Trudeau a urmat dorinta mirilor de a face o donatie. 50, 000$ au mers catre o organizatie care se dedica copiilor cu dizabilitati. Sotii Trump s-au alaturat si ei cererii de donatie, catre o alta cauza.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni