• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Camelia Potec, din nou mămică? “Ne dorim mult să îi oferim Caeliei un frățior!”

Camelia Potec, din nou mămică? “Ne dorim mult să îi oferim Caeliei un frățior!”

Înotătoarea cu peste 200 titluri naționale și multiple recorduri, Camelia Potec a fost astăzi în platoul emisiunii Vorbește lumea și a dat telespectatorilor o veste extraordinară! Sportiva vrea să îi dăruiască fiicei sale, Caelia, un frățior sau o soră!



Adela Popescu a discutat cu sportiva despre posibilitatea de a-și extinde familia cu un nou membru: “După ce a murit tata, eu și fratele meu i-am preluat afacerea. Timpul e din ce în ce mai puțin, mai ales că trebuie să mă mai ocup și de proiectele mele, apoi seara ne ia de buni și fetița noastră. Trebuie să ne jucăm cu ea, are multă energie și, bineînțeles că îi oferim cât mai mult din timpul și energia noastră. Trebuie să subliniez că ne ocupăm cu multă atenție de educația și creșterea Caeliei. (...) Cumva am destul de multă adrenalină în viață și ne gândim tot mai mult, de ce nu, să îi oferim o surioară sau un frățior. Ne dorim asta tare mult, acum să vedem! Nu depinde numai de noi”, a mărturisit campioana de natație medaliată cu aur.

Camelia Potec (39 ani) a născut-o pe Caelia pe 4 septembrie 2018, iar vestea cea mare a fost făcută pentru prima oară de prietena ei, Roxana Ciuhulescu.

Ceea ce nu mulți stiu este faptul că înotătoarea a avut parte și de multe momente dificile, chiar în primele luni de viață ale Caeliei. "Noi am avut şi nişte probleme de sănătate în primele trei luni şi am trecut prin nişte momente foarte, foarte grele. Caelia a fost suspectă de foarte multe lucruri negative şi atunci a trebuit ca trei luni să stăm numai pe la doctori. A fost suspectă de lucruri nasoale, de la tumori până la insuficienţă...", a spus Camelia în cadrul unui interviu acordat cu ceva vreme în urmă.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni