• PRO TV
  • Cântă acum cu mine! Au început filmările pentru cel mai tare show de muzică și divertisment!

Cântă acum cu mine! Au început filmările pentru cel mai tare show de muzică și divertisment!

Cântă acum cu mine! Au început filmările pentru cel mai tare show de muzică și divertisment!

Cabral și cei 100 de muzicieni, conduși de Loredana, au dat startul filmărilor show-ului Cântă acum cu mine. Muzică, dans, bucurie și multă energie – așa ar putea fi descrisă atmosfera din primele zile de filmare a show-ului care aduce pentru prima dată în România cel mai mare grup de muzicieni reunit vreodată într-un format de televiziune.

Într-un decor spectaculos, interpreți din toată țara vor încerca să-i convingă pe cei 100 că pasiunea pentru muzică nu are bariere, nu se diferențiază în funcție de gen, vârstă sau ocupație. Cântă acum cu mine este despre bucuria de cânta împreună, indiferent dacă cel de pe scenă e amator sau profesionist.

Vezi aici cum se distreaza Cei 100: Cei 100 le arată concurenților cum se ridică o sală în picioare

”Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrați și dedicați, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal... până aici totul pare că se așază foarte bine. Suntem nerăbdători să intrăm în pâine și să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuși să arate că face cel mai tare și complet spectacol! Ne bucurăm de muzică și de reacțiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent și divers juriu din lume.”, spune Cabral, gazda show-ului Cântă acum cu mine.

Dă-ne follow pe INSTAGRAM

Despre Cântă acum cu mine

Cântă acum cu mine (All together now) este un format TV internațional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Cântă acum cu mine. În curând, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni