• PRO TV
  • Cantareata Xonia si-a reinventat silueta si garderoba, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"

Cantareata Xonia si-a reinventat silueta si garderoba, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"

Cantareata Xonia si-a reinventat silueta si garderoba, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"

Sambata, 1 iunie, de la ora 10:00, invitata speciala a Oanei Cuzino este cantareata Xonia, care le va dezvalui telespectatorilor cum a reusit sa scape de kilogramele in plus si care sunt alegerile vestimentare ce ii pun in valoare noua silueta. Si cum capitolul “fashion” este vesnic unul deschis, sambata doamnele vor afla cum se pot incadra in trendurile verii: culori tropicale, materiale vaporoase si imprimeuri africane.

Zile toride, preparate racoritoare – specialistii recomanda supa de avocado si salata cu iaurt pe timpul verii, insa consumate la temperatura camerei pentru o digestie optima. Ce alte sfaturi mai au expertii in nutritie vor afla telespectatorii sambata, la “Ce se intampla, doctore?”.

Cine nu isi doreste sa etaleze un abdomen impecabil la plaja? Solutia nu sta doar in alimentatie, ci si in antrenamentul fizic. Desi poate parea surprinzator, exercitiile cardio se dovedesc mai eficiente decat suprasolicitarea zonei abdominale. Publicul va putea vedea care sunt cele mai potrivite tipuri de efort, precum si modul in care actioneaza acestea in editia de sambata a emisiunii. 

Din cea mai populara metoda de infrumusetare, machiajul se poate transforma vara intr-o adevarata povara, asa ca doamnele ar trebui sa ia in calcul evitarea acestuia. Usor de spus, greu de facut, daca tenul nu este unul fara cusur. De la tratamente naturale non-invazive pana la interventii medicale estetice usoare, Oana Cuzino va discuta cu specialistii in frumusete despre modalitatile de improspatare a chipului, sambata, la “Ce se intampla, doctore”.

Jocurile ii ajuta pe copii sa se dezvolte de la cele mai fragede varste, fie ca este vorba despre jucarii sau activitati extrascolare, asa ca un cadou educativ este alegerea potrivita pentru ziua acestora. Mai mult, atelierele practice ii pot face sa-si descopere abilitatile si talentele. Despre un subiect care ii preocupa pe toti parintii si nu numai vor putea afla mai mult telespectatorii Pro Tv sambata, de la ora 10:00, la “Ce se intampla, doctore?”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni