• PRO TV
  • Cantareata Xonia vine duminica aceasta la "Ce se intampla, doctore?". De la ora 10:00, numai la ProTV

Cantareata Xonia vine duminica aceasta la "Ce se intampla, doctore?". De la ora 10:00, numai la ProTV

Cantareata Xonia vine duminica aceasta la "Ce se intampla, doctore?". De la ora 10:00, numai la ProTV

Duminica aceasta, de la ora 10:00, la Ce se intampla, doctore?, Oana Cuzino ne da sfaturi si informatii utile despre excesul de zahar din alimente, despre recipientele folosite pentru depozitarea acestora si detalii cu privire la cremele cu protectie solara.

Excesul de zahar poate duce la diabet si, in general, cauzeaza probleme de sanatate. Tocmai de aceea, si la noi exista voci care solicita impunerea unei taxe pentru produsele cu adaos de substanta.

Cea mai comuna forma in alimentatie este zaharoza. Pe de alta parte insa si nectarul florilor tot asta inseamna si se ajunge astfel la miere. Ce diferenta este intre zaharul propriu-zis si miere si cu ce este zaharul din fructe mai presus de cel procesat? Aflam duminica aceasta, la Ce se intampla, doctore?.

Emisiunea continua cu un material despre recipientele folosite pentru a gati si depozita mancarea. Teflonul, un plastic termo-rezistent, laudat pe de-o parte, dar care provoaca anumite ingrijorari. Mai multe detalii aflam duminica, de la ora 10:00.

Tot saptamana aceasta, ne pregatim de sezonul cald si vedem cum ne apara cremele cu protectie solara si cum sunt gandite de fapt. Cantareata Xonia ne va ajuta sa intelegem cum trece o persoana cu tenul foarte deschis peste disconfortul cauzat de temperaturile ridicate de vara.

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino aduce in prim-plan subiecte legate de sanatate si ne da raspunsuri complete si avizate pentru un stil de viata armonios.

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare duminica, numai la ProTV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni