• PRO TV
  • Cântărețul Raoul a fost condamnat la doi de închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității

Cântărețul Raoul a fost condamnat la doi de închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității

Cântărețul Raoul a fost condamnat la doi de închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității

Rareș-Cornel Borlea, cunoscut ca Raoul în lumea muzicală, a primit doi ani de închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității, după ce a fost prins în repetate rânduri conducând fără permis.

Din 2017, de când a fost prins conducând fără permis, Raoul a strâns în cazier opt abateri, încâlcând legea în repetate rânduri. Raoul a primit și sentința în urma faptelor sale: doi ani de închisoare cu suspendare, cheltuieli de judecată și patru luni de muncă în folosul comunității, scrie Click.ro

Raoul condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

 „Condamnare fără acord de recunoaştere. (...) Condamnă pe inculpatul Borlea Rareş-Cornel la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat. (...) Contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta sentinţă penală inculpatului Borlea Rareş-Cornel, (...) acesta urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare, la care se va adăuga sporul obligatoriu de 6 luni, în final inculpatul Borlea Rareş-Cornel urmând a executa pedeapsa rezultantă 2 ani închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a sentinţei penale nr. 916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa, respectiv de la data de 20.11.2017. (...).”, au decis judecătorii.

Raoul va presta muncă în folosul comunității

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Borlea Rareş-Cornel va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector IV Bucureşti sau Direcției Piețe și Gestionare Activități Comerciale Sector IV Bucureşti, pe o perioadă de 120 de zile lucrătoare. Obligă pe inculpat la plata sumei de 4.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, a fost decizia instanței.

Sursă foto: Instagram Raoul

Vezi și: Selly părăsește 5GANG - Trending Review cu Daragiu - episodul 46

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni