• PRO TV
  • Care a fost primul salariu câștigat de Florin Salam? Dezvăluirile lui Nuțu Cămătaru

Care a fost primul salariu câștigat de Florin Salam? Dezvăluirile lui Nuțu Cămătaru

Care a fost primul salariu câștigat de Florin Salam? Dezvăluirile lui Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc a reușit în 2020 să scrie o carte, „Dresor de Lei și de Fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”, care s-a vândut imediat și tirajul a trebuit să fie mărit.

În carte, Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru vorbesc despre mai multe subiecte, multe dintre acestea fiind din showbiz. Printre altele, celebrul interlop afirmă că el l-a angajat prima dată pe Florin Salam, pe vremea când manelistul avea un alt nume de scenă și era cunoscut doar în cercuri restrânse.

„Pe Florin Salam l-am găsit la o nuntă. Lu’ Salam îi zicea Florin Fermecătoru’ pe atunci. Mă uitam cum aruncă cu chifle în el și mi s-a făcut milă. M-am ridicat și i-am zis să vină cu mine. L-am întrebat pe Florin al cui e și mi-a zis că al lu’ Bahoi Lăutaru’. L-am luat pe Salam și ne-am dus la el acasă. Erau zece oameni care dormeau într-o cameră. Am luat-o și pe soția lui de acolo și i-am dat un apartament. L-am luat să cânte la cârciumă și i-am făcut salariul cinci mii de dolari pe lună, de s-au ofticat ceilalți lăutari, că atât aveau și ei”, spune Nuțu Cămătaru în cartea lui Codin Maticiuc.

foto: Agerpres

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean: Ceviche - din Peru, în România, în 30 de minute

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni