• PRO TV
  • Cautăm următorii mari campioni ai României! Înscrie-ți copilul în competiția de fotbal pentru juniori

Cautăm următorii mari campioni ai României! Înscrie-ți copilul în competiția de fotbal pentru juniori

Cautăm următorii mari campioni ai României! Înscrie-ți copilul în competiția de fotbal pentru juniori

Federația Română de Fotbal și Tymbark au lansat în 2016 competiția Cupa Tymbark Junior, o întrecere la fotbal adresată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, fete și băieți. 

Cui se adresează competiția?

Competiția se desfășoară la nivel național, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice și vizează atât descoperirea de talente, cât și încurajarea activității sportive în rândul celor mici.

Susținătorii competiției sunt MIODRAG BELODEDICI, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, jucător de bază în echipa Națională a României în anii ‘90 și MARIA FICZAY, fundaș central în Echipa Națională de Fotbal Feminin si la echipa Medik Konin, campioana Poloniei.



Cine se poate înscrie?

Toti copiii care au între 6 și 12 ani și sunt în cadrul unei unități de învățământ se pot înscrie 

Condiții de participare!

Participarea în competiție este condiționată de:

• formularul de înscriere, eliberat de unitatea de învăţământ, conform Anexei 1 din Regulament. El va fi înaintat pentru avizare și înscriere in competiție, Inspectorului de Educație Fizică și Sport.

• formularul de înscriere va fi insotit de adeverința medicala/vize medicale, care să ateste că participanții sunt apți medical pentru joc

• obligatoriu fiecare elev/elevă va avea carnetul de elev la el vizat la zi.

Pentru înscrierea în competiție, unitățile de învățământ, prin conducătorii oficiali, sunt obligate să prezinte comisiei organizatoare toate documentele precizate în prezentul Regulament.

Toate formularele cu participanții la faza pe clasă/școală/liceu/localitate, vor fi trimise către Inspectorul de educație fizică.Inspectorii de educație fizică vor trimite formularele până la data de 15.12.2019 pe adresa Federației Române de Fotbal (București, Strada Sgt. Vasile Șerbanică, Nr. 12)

În România, Cupa Tymbark Junior, ediţia 2017, a înregistrat la start un număr record de 122.692 de copii înscrişi în competiţie, însumând peste 12.500 de echipe, fete şi băieţi.

Un proiect FRF în colaborare cu PRO TV susținut de Tymbark!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni