• PRO TV
  • Ce declară noua prezentatoare Vorbeşte Lumea şi cum şi-a luat rămas bun Adela Popescu

Ce declară noua prezentatoare Vorbeşte Lumea şi cum şi-a luat rămas bun Adela Popescu

Ce declară noua prezentatoare Vorbeşte Lumea şi cum şi-a luat rămas bun Adela Popescu

Lora, pentru că ea e noua prezentatoare a emisiunii de dimineaţă de la Pro Tv, a venit azi la... prima ei zi de muncă la Vorbeşte lumea. 

Imediat după emisiune, artista s-a arătat extrem de încântată de experienţă. Lora a declarat: "Mă bucur că au avut încredere în mine, mi-au dat acest rol şi sper să nu dezamagesc pe nimeni. Este o experienţă foarte tare, mai ales că este una dintre emisiunile mele preferate. Şi mă bucur foarte tare că am ocazia să o văd de aici, de unde se întâmplă. E un cadou frumos pe care l-am primit şi am să mă bucur de fiecare secundă. " 



De cealaltă parte, Adela Popescu se străduieşte să se obişnuiască să privească Vorbeşte Lumea de acasă, din fotoliu. pentru o perioadă. Aşa că a făcut o declaraţie simpatică pe blogul personal: "Aseară le-am dat mesaj scumpiţeilor-Andreea şi Cove-în care le-am mărturisit că mă simt de parcă aş emigra. Ca şi cum aş renunţa la o viaţă pentru a începe una nouă. Şi, până la urmă, ce mare lucru? Am intrat în concediu de maternitate, ca tot omul, urmând să retrăiesc o expeienţă unică, definitorie pentru o femeie. Practic, îmi iau ragăzul firesc de a ma relaxa puţin înainte de a naşte. (…) Apoi, după ce îl pun puţin pe picioare le “flaţior”, mă întorc."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni