• PRO TV
  • Ce dietă are Mihaela Rădulescu la FERMA. ”Aici totul e prăjit, sărat, greu...”

Ce dietă are Mihaela Rădulescu la FERMA. ”Aici totul e prăjit, sărat, greu...”

Ce dietă are Mihaela Rădulescu la FERMA. ”Aici totul e prăjit, sărat, greu...”

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea FERMA de la PRO TV, mărturisește că viața în creierii munților este destul de dificilă.

Renumită pentru silueta impecabilă, Mihaela Rădulescu a vorbit în nenumărate rânduri despre dieta și stilul său sănătos de viață. “Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme, ca gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțin și că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzația de sațietate. Știu sigur că-mi face bine să beau multă apă și niscaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și ronțăieli, prețuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrășaminte sau pesticide", spunea, în trecut, Mihaela Rădulescu. 

Citește și: Mihaela Rădulescu, dezvăluiri de la FERMA: ”E ca un film de acțiune, vrei să vezi care pe care, cine cu cine!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Aflată acum la Fermă, Mihaela Rădulescu spune că cel mai mult îi lipsește mâncarea mai sănătoasă: ”Cât despre lipsuri, sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu... O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”.

Vedeta are însă posibilitatea de a-și face, zilnic, exercițiile de fitness. ”Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. Nu puteam să trăiesc 3 luni fără rația de sport zilnic și PRO TV mi-a făcut acest hatâr”.

În urma experienței de până acum la Fermă, Mihaela Rădulescu spune că nu ar alege de bunăvoie să trăiască în condiții similare. ”Nu e o alegere pe care aș face-o în niciun scenariu de viață, dar dacă m-ar forța viața să ajung într-o fermă, măcar n-aș avea 2 mâini stângi. Sunt îndemânatică la munca de casă, grădină, fermă, știam să fac diverse lucruri, iar acum am mai învățat o grămadă”.

Urmăriți știri despre FERMA pe site-ul ferma.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

Vezi și: Ce se întâmplă astăzi în FERMA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni