• PRO TV
  • Ce mai face Jeremy Meeks, supranumit de presă "cel mai sexy infractor din lume"

Ce mai face Jeremy Meeks, supranumit de presă "cel mai sexy infractor din lume"

Ce mai face Jeremy Meeks, supranumit de presă "cel mai sexy infractor din lume"

Despre viața lui Jeremy Meeks s-ar putea face un film. Este omul care a devenit celebru cu o singură poză. Și nu orice poză, ci una din arestul poliției, care i-a și adus titulatura de “cel mai sexy infractor din lume”. La patru ani după ce a fost eliberat din închisoare, Jeremy și-a lansat propria colecție de haine și se lăfăie în lux. 

Din celula de arest, direct pe podiumul de modă! Cam ăsta ar fi pe scurt traseul lui Jeremy Meeks, americanul care a devenit celebru după ce a fost arestat, iar fotografia sa de identitate a fost publicată de Departamentul de Poliție din California pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Asta este poza care l-a făcut celebru



Se întâmpla în 2014, când Jeremy a fost săltat de poliție pentru posesie ilegală de arme. Fotografia cu pricina s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare și a stârnit o adevărată isterie în rândul femeilor, iar mai mulți designeri celebri s-au arătat interesați de o colaborare cu deținutul sexy. A fost eliberat în 2016 și de atunci viața i s-a schimbat complet.

I-a făcut un copil lui Chloe Green, moștenitoarea imperiului Top Shop

Designerul Philip Plein l-a luat sub aripa sa protectoare și l-a făcut vedetă în show-urile sale de modă. De atunci, contractele au curs pe bandă rulantă, iar marile case de modă s-au “bătut” pentru prezența lui Meeks pe podium. Noul stil de viață a venit la pachet cu bolizi de lux, plimbări cu avionul privat, vacanțe exclusiviste, dar și un divorț. Jeremy a divorțat de soția sa, Melissa, cu care are un băiat, și s-a cuplat cu Chloe Green, moștenitoarea imperiului Top Shop. 

Vezi mai jos mai multe fotografii cu cel supranumit “cel mai sexy infractor”

Cei doi s-au cunoscut în 2017 la Festivalul de Film de la Cannes. Deși au devenit părinții unui băiețel în iunie 2018, anul acesta și-au spus adio. Jeremy n-are timp însă să plângă după fosta iubită, pentru că tocmai și-a lansat propria linie de haine, trecând de la meseria de model la cea de designer vestimentar. Nu a renunțat însă la ședințele foto cu care și-a obișnuit fanele, însă vrea să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un designer de succes.

Așa arată Jeremy Meeks în prezent

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Incredible Photo shoot yesterday with the legendary @cliffwatts ???????? More ???? to come......

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on




În cel mai recent interviu acordat publicației Grazia, Jeremy spune că lumea are nevoie de mai mulți designeri de culoare. Atunci când a fost întrebat dacă oamenii vor renunța vreodată să-i asocieze numele cu faptele din trecut, Meeks a spus ironic că acest lucru nu-l ține treaz noaptea. “Nu cred că trebuie să le demonstrez nimic oamenilor. Sunt mândru de succesul și cariera mea”, a conchis Jeremy. Jeremy cochetează și cu actoria. Modelul a apărut anul acesta în filmul de acțiune “True to the Game 2: Gena’s Story”.

Foto: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni