• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce mesaj a transmis Papagalul de la Masked Singer în platoul emisiunii Vorbește lumea? Tu ghicești cine e?

Ce mesaj a transmis Papagalul de la Masked Singer în platoul emisiunii Vorbește lumea? Tu ghicești cine e?

Adela Popescu și colegii săi de emisiune au fost vizitați de Papagalul de la Masked Singer, iar telespectatorii și cei prezenți în platoul emisiunii i-au putut admira costumul impresionant. Mai mult decât atât, au primit indicii suplimentare pentru a desluși cine s-ar putea ascunde în spatele costumului. 

Papagalul de la Masked Singer i-a vizitat pe cei de la Vorbește lumea! Nu singur, ci însoțit de două gărzi de corp! Personajul este unul plin de energie, bun dansator și exuberant. Iată ce indicii au primit prezentatorii și telespectatorii despre cel care dă viață acestei măști atât de joviale!

"Dumnezeu mi-a fost alături în fiecare secundă a vieții mele și tot ce am realizat ar fi fost în zadar fără el. Succesul mi-a dat multe satisfacții, dar și mulți critici. Uneori am știut cum să-i ignor, alteori a trebuit să le vorbesc pe limba lor și nu regret asta. La brațul meu stă acum o femeie superbă, iar la fiecare ieșire publică este în centrul atenției fotoreporterilor", au fost indiciile oferite. 

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni