Ce mesaj are Horia Tecau pentru Simona Halep?

După 20 de ani de ani de succes ca jucător de tenis, 20 de ani în care Horia Tecău a fost declarat vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu şi dublu mixt, sportivul se retrage.   

A mai avut până acum două meciuri de retragere, însă al treilea este cel mai important pentru că se va desfășura în România, în cadrul Sports Festival de la Cluj. 
 
Horia Tecau a mărturisit la Vorbește lumea că în ultima vreme a ajuns la concluzia că îi place mai mult să împărtășească din experiența sa decât să mai joace. 

„E destul de greu să te retragi, pentru mine a durat vreo trei ani. A început cu o reducere a numărului de turnee, a urmat pandemia. Mi-am dat seamă că m-am simțit bine să stau acasă. Erau semne.Îmi place tenisul și acum, dar sunt alte lucruri care contează pentru mine. Mi-am dat seama că acum mă împlinește mai mult să împărtășesc din experiența mea decât să o trăiesc eu."

La meciul de retragere din România îi va avea prezenți și pe Andrei Pavel - idolul său din copilărie și pe Simona Halep, pentru care a avut și un mesaj:

"Am urmărit-o pe Simona de când a venit la tenis, am început pe aceleași terenuri, ne-am urmărit unul pe celălalt cum evoluam și ne îndeplineam visurile pe cea mai mare scenă,, deci urmează un moment emoționant, sărbătorim acest moment împreună, știu că se uită la mine în acest moment și se gândește că peste câțiva ani îi vine rândul..."

FOTO: INSTAGRAM HORIA TECAU/ SIMONA HALEP

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni