• PRO TV
  • Ce nume special au ales Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley pentru fetița lor

Ce nume special au ales Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley pentru fetița lor

Ce nume special au ales Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley pentru fetița lor

Jason Statham este în culmea fericirii după ce a devenit și tată de fată. Partenera lui de viață, modelul Rosie Huntington-Whiteley, a născut-o recent pe fiica lor, la Londra. 

Micuța nu are doar o dată de naștere specială, ci și un nume special. 

“Isabella James Statham 2.2.22”, a scris fotomodelul pe Instagram, acolo unde a postat și prima fotografie cu bebelina. Imaginea în care fetița stă în coșuleț cu o mânuță ridicată a adunat peste 650.000 de aprecieri și sute de comentarii. Fanii i-au felicitat pe părinți pentru micul miracol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Isabella James Statham a venit pe lume în 2 februarie 2022 și mai are acasă un frățior, pe nume Jack Oscar Statham, care va împlini 5 ani în iunie.

Numele de Isabella este de origine ebraică și semnifică: fiica lui Baal, promisiunea lui Dumnezeu, Dumnezeu este perfecțiunea, potrivit copilul.ro

Numele Isabella este o variantă a numelui Elisabeta, care s-a răspândit în Europa și în toată lumea sub influența Bibliei. Numele de Elisabeta a derivat dintr-un vechi nume ebraic Elisheba / Elizewa, care are următoarele semnificații: "El" - "Dumnezeu", iar "sheba", cifra "sapte", care este cifra perfecțiunii și simbolul plenitudinii, "Dumnezeu este perfecțiunea".

Rosie Huntington-Whiteley și celebrul actor Jason Statham sunt împreună din anul 2010. Cei doi s-au logodit în 2016, însă nu au ajuns până acum în fața altarului. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni