• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce profesie are Vlăduța Lupău? Cum au reacționat părinții ei când a ales o carieră în muzică

Ce profesie are Vlăduța Lupău? Cum au reacționat părinții ei când a ales o carieră în muzică

Vlăduța Lupău a venit la Vorbește lumea cu o premieră muzicală. Cântăreața a interpretat cea mai nouă piesă lansată ”Ai ales să pleci”. De asemenea, Vlăduța a povestit mai multe despre parcursul ei în domeniul artistic. 

Puțini știu că interpreta Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, acum cinci ani. 

„Am rămas la doctorat, dar nu l-am terminat, pentru că nu am timp și cumva îmi pare rău. Îmi pare rău așa...pentru că eu eram dedicată medicinei, nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare, că o să mă cunoască lumea, deși îmi doream”, a povestit ea. 

Vlăduța Lupău spune că nu a apucat să profeseze, deoarece popularitatea ei ca artistă a venit odată cu terminarea facultății și ea a ales să meargă pe calea muzicii. 

„Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă...am zis, băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc...” Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea... deși cred că nu-i vine. Lasă că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”. 

Vlăduța a mărturisit că, inițial, membriii familiei n-au fost prea încântați de decizia ei: 

„N-au fost foarte fericiți, îți spun sincer. Bunica mea, unchii mei, mama, tata au zis ce ”lai lai la ?”. Și apoi au zis lasă că nu mai mergi mult (nr. la evenimente), lasă că drumurile te omoară, că nopțile...”

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni