• PRO TV
  • Ce spune Lucian Mândruță despre pozele cu președintele Klaus Iohannis de la vaccinare

Ce spune Lucian Mândruță despre pozele cu președintele Klaus Iohannis de la vaccinare

Ce spune Lucian Mândruță despre pozele cu președintele Klaus Iohannis de la vaccinare

Vineri, 15 ianuarie, președintele Klaus Iohannis a primit prima doză a vaccinului anti-Covid, în mod public, dar nu aceasta a fost știrea principală.

Social media a fost, pur și simplu, inundată cu imagini și comentarii privind tonusul excelent al președintelui care, la 61 de ani, are niște mușchi tricepși de invidiat.

Astfel, dacă fanii s-au grăbit să modifice în photoshop poza cu președintele în timp ce-și face vaccinul, alții au scris cu admirație despre acest moment. Lucian Mîndruță este unul dintre influencerii de pe social media care a apreciat felul în care Klaus Iohannis arată.

”Mai mult decât promovare a vaccinului, azi Klaus Iohannis a făcut reclama unui stil de viata sănătos.

La vârsta lui, cred că nici 5% din bărbați n-arăta așa, adică normal, fără țesut adipos în exces și cu mușchi functionali și utilizați frecvent.

De ce e altfel majoritatea? 

Pentru că trăiește într-o delicioasă iluzie. Noi încă ne spunem că sarmalele sunt bune și slana e curată, dacă porcul a fost crescut în bătătura omului cu grăunțe de pe câmpul lui... 

Să fim sinceri. Stilul nostru de viata include de departe prea multa pâine, prea multe grasimi, prea puțină moderație la mese. Inclusiv al meu, da.

Ciorba cu pelicula aia de ulei de deasupra credeți că se duce în altă parte decât pe artere? Micii credeți că fac fibră musculară? Tortul casei rămâne în casă sau pe burtă, când e consumat în fiecare week-end?

...cand tragi linia, în Romania bolile de nutriție sunt de departe cele mai răspândite, în vreme ce "gras și frumos" e încă un compliment la copii, iar despre un obez se poate vorbi (ca despre o calitate) că e un domn "solid".

Altfel spus, poate că după ce se termină cu epidemia, președintele ar putea să se implice - că tot am descoperit că are și cu ce - într-o campanie pentru hrană sănătoasă și trup în formă. Pentru orice vârstă.

Și spun asta cu toată invidia, în vreme ce sper ca nevastă-mea n-o sa dea cu nasul de pozele lui în maieu!”, scrie Lucian Mîndruță pe contul său de Facebook

Foto. Presidency.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni