Cel mai nou personaj Masked Singer, în vizită la Vorbește lumea! Ce indicii a oferit Lady Monster telespectatorilor 

13 Octombrie 2021, 12:59

Autor: Cristina Tapu

Miercuri, 13 octombrie, în platoul emisiunii Vorbește lumea, a sosit un invitat de seamă! Este vorba despre noua mască din competiția Masked Sainger, nimeni alta decât Lady Monster. Prezentatorii au primit indicii, însă nu au reușit să deslușească misterul din jurul simpaticului personaj. 

Lady Monster este noul personaj care va face parte din show-ul Masked Singer. Prezent în emisiunea Vorbește lumea, a creat confuzie în rândul prezentatorilor care au încercat să ghicească cine s-ar putea ascunde în spatele costumului minuțios lucrat. 

Printre indiciile pe care aceștia le-au primit despre Lady Monster s-au numărat: ea se mândrește cu faptul că a terminat unul dintre cele mai bune licee din Capitală, se consideră o "regină" și este de părere că a crește un copil este cea mai dificilă misiune pe care o poate avea cineva! 

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Ce rămâne de făcut? Să fiți cu ochii pe noul sezon și să intrați în pielea detectivilor în fiecare ediție pentru a descoperi cine se află în spatele măștilor. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies