• PRO TV
  • Asa mama, asa copil. Vezi cat de dragut e Angelo, baietelul cantaretei Celia

Asa mama, asa copil. Vezi cat de dragut e Angelo, baietelul cantaretei Celia

Asa mama, asa copil. Vezi cat de dragut e Angelo, baietelul cantaretei Celia

Celia a nascut in luna mai a acestui an un baietel perfect sanatos care a primit nota 10 la nastere.

Daca pana atunci Celia isi tinea fanii la curent cu ceea ce se intampla in viata ei si a partenerului sau, de cand a devenit mamica, vedeta posteaza o multime de imagini cu micutul Angelo.

De curand, vedeta a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care Angelo este extrem de zambitor, iar baietelul. Adorabilul bebelus este acum un voinicel in toata regula, a crescut frumos si se bucura de toata atentia parintilor sai.

 

Post by Celia.

Celia s-a numarat printre vedetele care au luat cateva kilograme in timpul sarcinii si nu e de mirare, baietelul avand la nastere aproximativ patru kilograme, dar cantareata nu avea insa de ce sa-si faca griji. La nici o luna de cand a adus pe lume primul sau copil, cantareata a afisat o silueta zvelta si armonioasa, semn ca nu avea de ce sa-si faca probleme pentru cele aproape 20 de kilogramele acumulate in timpul sarcinii. 

Fanii au reactionat imediat cand au vazut fotografia cu micutul, iar daca cele mai multe dintre femeile care au vazut poza au admirat si au laudat felul in care arata bebelusul, dar si modul in care mamica are grija de el, au fost si cateva gravidute care au spus ca asteapta cu nerabdare ca micutul lor sa se nasca si sa poata realiza o astfel de fotografie de colectie. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni