• PRO TV
  • Celine Dion suferă de o boală neurologică incurabilă. Mărturiile dureroase ale artistei de 54 de ani

Celine Dion suferă de o boală neurologică incurabilă. Mărturiile dureroase ale artistei de 54 de ani

Celine Dion suferă de o boală neurologică incurabilă. Mărturiile dureroase ale artistei de 54 de ani

Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală rară, care afectează un om dintr-un milion. Afecțiunea provoacă încordarea necontrolată a mușchilor, transformându-i pe pacienți în „statui umane”. Cântăreața a dezvăluit totul public, cu ochii în lacrimi.

După multe luni de speculații în legătură cu starea ei de sănătate, Celine Dion a dezvăluit public că a fost diagnosticată cu sindromul omului înțepenit. O boală neurologică rară, ea provoacă încordarea necontrolată și progresivă a mușchilor. 

Pacienții care suferă de această afecțiune rămân blocați în anumite poziții, fiind incapabili să se deplaseze sau să vorbească.

Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți când merg și nepermițându-mi să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum obișnuiam”, a dezvăluit cântăreața, cu ochii în lacrimi.

Celine Dion spune că lucrează cu cei mai buni doctori în domeniu, dar că eforturile lor sunt îndreptate spre stoparea progesiei bolii, fiindcă ea nu are leac.

Am o echipă grozavă de medici care lucrează alături de mine pentru a mă ajuta să mă fac mai bine și copiii mei prețioși care mă susțin și mă ajută”, a mai spus Celine.

Din cauza condiției sale, artista este nevoită să-și anuleze iar concertele pe care le avea programate în Europa, în luna februarie a anului 2023.

Mă doare să vă spun astăzi că asta înseamnă că nu voi fi pregătită să-mi reiau turneul în Europa în februarie”, a confirmat artista de 54 de ani.

Celine Dion a dat semne că nu se simte bine și la începutul acestui an, când și-a amânat concertele programate în SUA, din cadrul turneului Courage.

La vremea respectivă, echipa sa de comunicare dezvăluia că artista „a fost tratată recent pentru spasme musculare severe și persistente care o împiedică să performeze, iar recuperarea ei durează mai mult decât spera ea”.

Fanii ei au primit vestea cu îngrijorare, dar și cu multe mesaje de încurajare transmise pe conturile de socializare.

Fotografii: Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni