• PRO TV
  • Chef Foa și Ramona Păun, aventuri în bucătăria MasterChef. Au gătit vită cu ciuperci!

Chef Foa și Ramona Păun, aventuri în bucătăria MasterChef. Au gătit vită cu ciuperci!

Telespectatorii emisiunii "Vorbește lumea" au putut viziona astăzi și un moment culinar extrem de interesant realizat de Chef Foa, jurat la MasterChef, și Ramona Păun.

Prezentatoarea știrilor sportive a preparat alături de juratul MasterChef o rețetă cu carne de vită cu ciuperci și garnitură de dovleac copt cu bacon. Un deliciu!

Deși Ramona a mărturisit că nu se pricepe să gătească carnea de vită, Chef Foa i-a oferit toate indicațiile și secretele culinare de care a avut nevoie: “Dacă tai mușchiul de vită mai subțire, atunci trebuie să îl lași mai puțin la foc, dacă îl tai mai gros, atunci trebuie să îl gătești mai mult. Sotăm ciupercile cu unt și vom adăuga, pentru aromă, turmeric. De ce am ales să pun turmeric? Pentru că e antiinflamator, antioxidant și... afrodisiac!”

În timpul sesiunii de gătit, Ramona Păun a primit și o provocare. “De ce complici lucrurile?”, a întrebat zâmbind prezentatoarea. “A, B, C, D! Spune un cuvânt și începeți să jucați Fazan! Cuvintele folosite trebuie să fie doar ingrediente”, a citit Ramona de pe bilețelul primit în emisiune.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni