• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Radu Dumitrescu, schimb de roluri cu AMI, la Chef de MasterChef: „Ea mă învață  rețeta ei de ciocolată”

Chef Radu Dumitrescu, schimb de roluri cu AMI, la Chef de MasterChef: „Ea mă învață  rețeta ei de ciocolată”

Chef Radu Dumitrescu, schimb de roluri cu AMI, la Chef de MasterChef: „Ea mă învață  rețeta ei de ciocolată”

Cunoscuta artistă AMI va găti alături de Chef Radu Dumitrescu în noua ediție Chef de MasterChef. Cei doi vor face un preparat delicios: ciocolată de casă! 

Întrucât invitata îi va spune încă de la început juratului MasterChef că ea are propria rețetă, care este foarte apreciată și solicitată printre apropiații ei, Radu va renunța la a prepara varianta lui: „Ea mă învață pe mine rețeta ei de ciocolată. Deci, practic, invitata mea m-a pus la treabă”, va spune el.

AMI va primi o provocare inedită și amuzantă, pe care o va îndeplini cu ușurință în timp ce continuă procesul culinar, ce pare a fi promițător, deoarece juratul MasterChef va face o remarcă pozitivă la adresa preparatului: „Rețeta de ciocolată a lui Ami miroase demențial”. „Îi putem spune: ciocolată business class”, va adăuga acesta. 

Experiența va reprezenta o amintire plăcută pentru Chef Radu Dumitrescu: „Eu m-am distrat foarte tare, mai ales că plecasem de la o idee și am ajuns la cu totul altă direcție”, va declara el.

Pentru a afla rețeta mult lăudată și a vedea cum se descurcă AMI în realizarea provocării primite, urmăriți noua ediție Chef de MasterChef!




 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni