VIDEO Cine sunt fetele care luptă pentru iubirea lui Daniel Barbu

VIDEO Cine sunt fetele care luptă pentru iubirea lui Daniel Barbu

La ferma lui Daniel Barbu se anunță o bătălie îndârjită între cele trei pretendente la inima gospodarului lor. Roxana, Alexandra și Anastasia vor să-i dovedească iubirea lor.

Roxana Anghel are 21 de ani, este din Râmnicu Sărat, dar locuiește acum în București, unde a venit la facultate. Cu viața la țară s-a obișnuit din copilărie, de la bunici și este convinsă că nu ar avea probleme de adaptare la ferma lui Daniel. Roxanei îi place să picteze, să facă fitness și să meargă la țară în timpul liber. Ea se consideră o bună gospodină, pentru că știe să gătească multe preparate, iar preferatul ei este ciolanul afumat cu fasole. 

Tânăra este convinsă că experiența la ferma lui Daniel va fi plăcută, fiindcă va avea prilejul să învețe lucruri noi și să cunoască oameni frumoși. Despre gospodarul pe care a pus ochii, ea spune că apreciază foarte mult modestia lui. „Deși este un băiat înstărit, nu a uitat de unde a plecat și știe să aprecieze ce are în jurul său. Tot ce are în prezent a dobândit prin muncă, a evoluat frumos și știe ce vrea de la viață”, crede ea.

Alexandra Minciu este cea mai mică dintre pretendentele la inima lui Daniel. Ea are 18 ani și este liceană. Locuiește în Târgu Jiu și spune că traiul la țară nu îi este străin. Pe de altă parte, îi este puțin teamă de animale și îngrijirea lor ar fi ultimul lucru pe care și l-ar dori la ferma lui Daniel. 

Machiajul este pasiunea Alexandrei și speră ca el să devină o profesie cât de curând. „La Daniel îmi place zâmbetul lui și faptul că este un tip plin de energie și amuzant”, spune despre gospodarul pe care l-a ales. În perioada pe care o va petrece la fermă, Alexandra vrea să demonstreze că este cea mai potrivită pentru Daniel. Ea speră ca această experiență să fie plăcută și să rămână cu amintiri frumoase. 

Anastasia Dubinschi are 26 de ani și este din Republica Moldova, dar locuiește acum în Iași. Ea se consideră o gospodină foarte pricepută și este convinsă că acesta va fi atuul ei în competiția de la ferma lui Daniel. 

Alexandra este singură de mai bine de doi ani și spune că s-a regăsit în descrierea făcută de gospodarul pe care a pus ochii. Ea se consideră o persoană sociabilă, extrovertită, ambițioasă și energică . „Într-o relație sunt foarte sensibilă, pun mult suflet și sunt geloasă, dar cu motiv. Am vrut să-l cunosc pe Daniel pentru că mi-a plăcut atitudinea, discursul, comportamentul, tot ce s-a observant la prima vedere. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni