• PRO TV
  • Cine va fi noul Bond, după plecarea lui Daniel Craig. Lista actorilor care pot prelua rolul

Cine va fi noul Bond, după plecarea lui Daniel Craig. Lista actorilor care pot prelua rolul

Cine va fi noul Bond, după plecarea lui Daniel Craig. Lista actorilor care pot prelua rolul

Al 25-lea film din seria Bond – No Time To Die – va ajunge în cinematografele din România la 1 octombrie 2021. După ce a bifat 5 apariții în rolul James Bond, Daniel Craig predă ștafeta altui actor celebru. Cine sunt favoriții pentru a fi noul Bond.

No Time To Die este ultima apariție a lui Daniel Craig în rolul agentului 007 James Bond. Actorul britanic a dezvăluit că lumea i s-a întors pe dos când a acceptat să joace în franciză, dar că se simte „mândru și norocos” că a fost parte a acestui proiect.

Al 25-lea film din serie are premiera la 28 septembrie în Elveția, în cadrul Festivalului de Film de la Zurich. Tot atunci va fi proiectat în Marea Britanie, pentru ca în România să ajungă la 1 octombrie 2021.

Franciza nu se oprește aici, iar producătorii sunt încă în căutarea noului Bond. Pe lista scurtă a favoriților figurează actori celebri, ale căror nume au fost vehiculate intens în ultimii ani pentru a intra în pielea personajului.

Cine va fi noul Bond – favoriții

Ceea ce se știe sigur este că următorul James Bond nu va fi femeie, spune producătoarea seriei Barbara Broccoli. Ceea ce nu se știe este numele viitorului Bond. Să vedem favoriții!

Idris Elba



Actor cu ștate vechi la Hollywood, Idris Elba a fost menționat de mai multe ori drept posibil înlocuitor al lui Daniel Craig, chiar înainte de debutul filmărilor pentru No Time To Die. Totuși, actorul de 49 de ani consideră că e cam târziu pentru el să-l joace pe James Bond, având în vedere vârsta personajului imaginat de Ian Fleming.

Adevărul e că fanii îl vor și nu țin cont de acest detaliu „minor”.

Henry Cavill



Actorul de 38 de ani pare alegerea potrivită pentru rolul James Bond, fiindcă are de toate: un fizic impresionant, a făcut deja câteva roluri mari, are multe admiratoare. De fapt, Henry Cavill a fost foarte aproape de a obține rolul în Casino Royale, pentru a-l înlocui pe Pierce Brosnan. Însă, Daniel Craig a fost mai convingător.

Se pare că tinerețea sa (avea 22 de ani atunci) nu a fost un atu. Dar, acum lucrurile stau altfel.

Tom Hardy



Știu cel puțin o duzină de femei care l-ar vota pe Hardy pentru orice rol în seria Bond, însă starul pare favorit la rolul principal. Însă Tom Hardy este genul de actor pe care greu îl convingi că rolul Bond e ceea ce-i trebuie lui acum. Din această cauză i-aș sfătui pe fanii lui să nu-și facă iluzii.

Robert Pattinson



Lumea are deja un nou Batman, în pielea lui Robert Pattinson, așa că de ce-ar mai vrea să-l vadă în costumul fițos al lui James Bond? Pur și simplu pentru că poate. Pattinson este unul dintre cei mai talentați tineri actori, care se adaptează perfect oricărui rol.

De la Twilight la Batman a fost un salt neașteptat. Atunci de ce ar fi imposibil să ți-l imaginezi în pielea celui mai bun agent MI6?

James Norton



Și-a făcut un nume începând cu 2014, când a intrat în distribuția serialului Happy Valley, o dramă polițistă cu Sarah Lancashire în rol principal. Actorul englez de 36 de ani are aerul unui agent misterios, iar misterul vine de la faptul că nu e o figură prea cunoscută în afara Regatului Unit. Dar, poate, tocmai de asta are nevoie seria Bond, care s-a bazat până acum pe staruri.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni