• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Claudia Neghină dezvăluie secretul frumuseții sale: „Sunt anumite trucuri pe care le practic”

Claudia Neghină dezvăluie secretul frumuseții sale: „Sunt anumite trucuri pe care le practic”

Claudia Neghină a fost unul dintre cele mai cunoscute și apreciate manechine de la noi din țară, fiind desemnată în anul 2006 cel mai bun model al anului la Bucharest Fashion Week. Invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, Claudia a dezvăluit câteva trucuri de înfrumusețare pe care le practică zi de zi.

Iubește sportul și alimentația sănătoasă, dar are și câteva modalități mai puțin știute de femei care o ajută să își mențină strălucirea în fiecare moment din zi. Balsamul de buze și crema SPF nu îi lipsesc din poșetă și, după cum spune chiar vedeta, au utilizări multiple.

„Pe lângă alimentația sănătoasă despre care v-am vorbit, dar și sportul, optimismul, care este absolut necesar, sunt și anumite trucuri de frumusețe pe care eu le practic și pe care cred că orice femeie ar trebui să le știe astăzi. Eu o să vă dezvălui 6 dintre ele, pentru început.

O să încep cu cel mai versatil produs de frumusețe pe care o femeie îl poate folosi și pe care îl poate lua cu ea în poșetă și anume balsamul de buze. Pe lângă faptul că îl putem folosi pentru hidratarea buzelor, este bun și pentru îngrijirea cuticulelor, dar și pentru vârfurile despicate.

Al doilea produs de frumusețe pe care îl puteți folosi este crema de protecție solară. Este mult mai important să folosim SPF decât cremă de noapte pentru că soarele este foarte dăunător și facem riduri, pete de pigmentare care sunt tot mai dese. Aplicăm pe fața curată protecția solară amestecată cu un ulei sau cu fondul de ten pe care îl folosim zi de zi”, a dezvăluit Claudia Neghină.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni