• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu, pe vremea când încerca să își salveze căsnicia: “Soțul meu și copiii sunt destinul meu"

Claudia Pătrășcanu, pe vremea când încerca să își salveze căsnicia: “Soțul meu și copiii sunt destinul meu"

Claudia Pătrășcanu, pe vremea când încerca să își salveze căsnicia: “Soțul meu și copiii sunt destinul meu"

Acum doi ani, în vara lui 2017, Claudia Pătrășcanu dădea un interviu La Măruță în care povestea cât e de fericită cu noua ei viață, de mamă și soție.     

La acel moment, Claudia era căsătorită de un an cu Gabi Bădălău și încă mai credea că lucrurile pot să funcționeze între ei Tocmai de aceea afirma că :

"Gabi a venit în viața mea într-un moment foarte potrivit. Și s-a întâmplat să vină și Gabriel, mai repede decât..pur și simplu, nici nu ne-am gândit, a fost de la Dumnezeu, eu cred foarte mult în destin. Gabi, soțul meu și copiii sunt destinul meu. Nu mi-aș mai dori să fiu singură niciodată.”

Cel mai recent mesaj de pe pagina de Instagram a vedetei dă de înțeles însă că probleme între ea și Gabi Bădălău au existat de mult timp, iar ea a îndurat totul în speranța că situațiile se vor regla:

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!”


 

Cu un curaj și cu o asumare pe care multe femei aflate în situații similare, din păcate le găsesc cu greu, Claudia afirmă :

“Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”

În interviul dat acum doi ani pentru La Măruță, Claudia se străduia însă să păstreze aparențele:
 
“Sunt cea mai fericită din toate perioadele prin care am trecut. Copiii mi-au schimbat viața, mi-au schimbat viziunea. Relația după căsătorie a fost una de prietenie și eu cred că ne înțelegem foarte bine și știm ce vrem. Gabi știe ce vreau eu. În momentul în care sunt nervoasă sau am o stare mai neplăcută, știe să mă lase în pace. Eu nu prea îl las, recunosc, femeile sunt mai cicălitoare.”

Claudia a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău în prima lună de relație, au decis apoi să se căsătorească și ulterior Claudia a mai născut un copil. Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 alături de trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy alături de Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy. La destrămarea acesteia din urmă, Claudia a ales o carieră solo.

FOTO: FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni