Codin Maticiuc, mesaj pentru patronii de cluburi din România. Ce le-a transmis proaspătul tătic

20 Iunie 2019, 13:41


	Codin Maticiuc, mesaj pentru patronii de cluburi din România. Ce le-a transmis proaspătul tătic
Citeste mai mult despre: Codin Maticiuc, petreceri, tata, video,
Autor: Redactia

Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima oară în urmă cu trei luni. Invitat în platoul emisiunii "Vorbește Lumea", Codin a vorbit în detaliu despre viața lui din ultima vreme, dar și la ce nu va renunța complet. 
 

Codin Maticiuc traversează o perioada excelentă. Acesta este implicat în foarte multe proiecte și mai mult, are o fetiță superbă. În luna aprilie, Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima dată, postând pe rețelele de socializare fotografii cu micuța Smaranda. 

"Smaranda o cheamă pe fetiță, ca pe mama mea. Mi-am dorit tot timpul atunci când o să am copii să-i numesc după numele părinților mei. Este un fel de a le mulțumi."

CItește și: Codin Maticiuc: "Cum ar fi sa știi exact ziua când nu va mai fi la fel? Este aproape la fel cu a-ti cunoaște ziua morții"

De asemenea, actorul a fost invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea, unde a descris rolul de tătic, dar și la ce obicei nu va renunta în totalitate.

"Mi-am dorit de foarte mult timp să fiu un tată tânăr. Sunt foarte încântat, deși recunosc că nu sunt un tată erou. Tot mama și tata se ocupă de cele mai importante lucruri. Am fost mândru că prima masă i-am dat-o eu. Ne mai dorim un copil, cred că va apărea anul viitor."

"Nu sunt pregătit să renunț total la petreceri. Dragi patroni de cluburi, mă voi întoarce în curând!", a glumit Codin Maticiuc. 

Momentul video complet, aici:

Sursa foto: Instagram
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies